Ľudkovia prosím pomôžte! Mám mobil Nokia 7610 Supernova je to vysúvačka. Nemám ho ani pol roka. Dnes som si ho OBLIALA OCTOM alebo čo ja viem čo za vec to bola bolo to v takom divnom šaláte tak asi ocot no. Ja som absolútne nevedela čo robiť tak som ho na
@2 ze s octom je to rovnake ako s pivom alebo colou a to sa stava dost casto a ta vlhka hadricka s nou odstranis ten octo a potom sa to susi asik ne? no podla mna to celkom logiku ma ved sa musi ten ocot odstranit...
@6 no aj ja to milujem ale toto mi fakt nepomohlo no tak dik aspon za klik joj! keby to bola stara tehlicka tak ma to fakt netrapi ale toto hnušny šiiii
ťahala sa nejaká 5-6 runda...tvrdé + pivo...a bolo také trošku divokešie štrnganie...vylialo sa asi tak 0,2 deci slivky na telefón a nejakosik sa vypol na večné časy
poučenie: s alkoholom opatrne je dosť drahý na to aby sa rozlieval
môj profák dejepisu raz utopil mobil ale to zámerne no teda na hodine mu stále zvonil budík a nešiel vypnúť tak sa naštvala strčil ho pod vodovodný kohútik a lial vodu pokiaľ nebol ticho.. no ale potom už bol ticho naveky dokonca ani SIM-ka to neprežila..smola ale tak on tam pustil asi 4 litre vody
@lovemylife ved dobre ale sak ty si to napisala akoby sa dal zmykat ten mobil z toho ze si ho utrela vlhkou handrickou sak ked vlhkou tak to mas za par sekund suche
@Lovemylife nechaj ho na srvitke vyschnut nedavaj ho ani na teple miesto lebo sa ti to tam sparit moze... a nefenuj to lebo spalis niake casti este dnu
ja som si notebook obliala teda kvapla na pismena M,N,P,L stavou z broskyne ( viem,ze neviem kultivovane jest ) a tak som to susila fenom, a potom sa mi cely notebook prehrial...vtedy mi lepilo
ja som este ze aka moze byt asi zavada ze co sa mi tam mohlo pokazit ja to fakt ludkovia potrebujem budem mrtva inaaak je daka pravdepodobnost ze ho este zapnem a ze pojde?
urcite si ho nemala fenovat, moze to poskodit elektroniku, treba ho susit aspon jeden cely den, moj sa tiez namocil a prezil to a musel schnut aspon 24 hod.
nemusíš sa báť, môj sa stihol už aj oprať a funguje doteraz ...len ho musíš nechať celý poriadne vysušiť dosť dlho...všetko povyberať...hmm mojej kamoškee zas spadol do olejaa...povysávala a idee
@Lovemylife nemala si sa ho snazit zapnut ked bol mokry, v takom pripade treba hned vybrat baterku a susit niekolko dni, lebo ta tekutina natecie aj dovnutra, najlepsie je susit ho rozobrany (uplne rozobrany, nie len dat dole kryty)
raz mi oliali mobil a nesiel... bol mi slubeny novy... samozrejme potom zacal ten stary ist, tak som ho na pol hodinu ponorila do vody... a furt isiel!
Ocot sa dá prežiť... Horšie je keď spadne do niečoho sladkého. Vtedy sa zalepsia rôzne kontakty a už nikdy nepôjde tak ako išiel pokiaľ sa vynikajúco nevysuší. To stačí aj pri klávesnici. Vtedy som ešte nemal book a tak som bol za spoločným kompom a mal som pri klávesnici horúci čajík a samozrejme sestra došla nekukala a vyliala ho rovno na klavesnicu. Vtedy sme museli kupovať novú. Ono mobil to môže prežiť ak sa samostatne vysuší, ale dosť ľudí má problém s mikrofónom alebo reprákom potom :/
Mam tu ako jediny pocit, ze ocot, ktory ma kysle pH (cize je slaba kyselina), v kombinacii so zapnutim hned a fenom boli pre ten mobil vrazda? Lebo podla mna hej. Keby ho nezapinas a nefenujes tak by to este mozno bolo v pohode, ale takto neviem neviem.
myslim ze ten mobil uz mozes rovno vyhodit, alebo pouzit ake dekoraciu na policku v izbe. uz tym ze si ho zapla ked bol od octu , si ho defakto znicila. utieranie "vlhkou handrickou"?? OMG, tak to je uz sila aj ked nanom nevidis ziadne poskodenia, kontakti uz zrejme zoxidovali alebo ix to uz chytilo. pokial sa nemyluim tak ocot je vlastne kyselina octova
ked uz sa stane mobilu "nehoda" v podobe tekutin, tak v prvom rade sa nesmie zapinat!! ale rovno tak ako je odniest do servisu kde ho este mozno zaxrania. rozhodne doma ho ani neopravis a ani nevicistis tak ako v servise.
MObilcke mi funguje stale ..Joj moja laska je za nic by som ho nevimenila . Nech ide este aspo dva roky ... On nebol moc obliaty len amlinko par kvapiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
vies co je to ,,vlhka handricka?" neviem naco to teda ,,,susis"...
@6 no aj ja to milujem ale toto mi fakt nepomohlo no tak dik aspon za klik joj! keby to bola stara tehlicka tak ma to fakt netrapi ale toto hnušny šiiii
ťahala sa nejaká 5-6 runda...tvrdé + pivo...a bolo také trošku divokešie štrnganie...vylialo sa asi tak 0,2 deci slivky na telefón a nejakosik sa vypol na večné časy
poučenie: s alkoholom opatrne je dosť drahý na to aby sa rozlieval
teraz ho uz asi nikdy nezapnes