ja najviac vyuzivam CGtransport cico to je s CP vlakmi autobusmi a mhd v tt a ba a inak vyuzivam slovnik a hry uz nehravam ale strasne som bola zavisla na temple run (to som bola az chorobne som rada ze som sa z toho dostala a potom na draw something
mam HTC desire takze nove hry si neuzijem, uz buduci mesiac bude novy android so snapdragonom s4 alebo tegrou 3 (este nie som rozhodnuty) tak sa do nich pustim
ale na mojom desire som si zamiloval Radiant a Frenzic tak isto hra pre dvoch alebo styroch 4 player reactor je super
Najpremakanejšie hry podla mna su Destroy Gunners SP, Judge Dredd vs. Zombies, Welcome in Hell, Deadly Chambers a baví ma aj Pro Evolution 2012... A doteraz hladam nejaku poriadnu vesmirnu strielačku
Hry nic moc vyber... skusal som Call of Mini - Zombies, Angry Birdz (toho mam plne zuby), Wind-up Knight... ale napr Angry Birds Space je celkom sranda
momentálne drtím Dead Trigger dobrá hrateľnosť, killujú sa tam zombíci (pre mňa úplne naj táto téma) a na tegre 3 to vyzerá fakt úchvatne.
a aplikácie, najviac vyžívam google chrome (synchronizácia s PC nemá chybu) ES správca súborov (prístup k súborom v pamäti), winamp, droid stats (na spotrebu) mini info a kopa ďalších ale tieto využívam najviac
@domcirock to neviem ako by som dokázala, ale normálne cez google play či market či čo to je teraz si daj hľadať "man with camera" má to takú modrú ikonku s ujom so starým fotoaparátom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale na mojom desire som si zamiloval Radiant a Frenzic tak isto hra pre dvoch alebo styroch 4 player reactor je super
Hry nic moc vyber... skusal som Call of Mini - Zombies, Angry Birdz (toho mam plne zuby), Wind-up Knight... ale napr Angry Birds Space je celkom sranda
a aplikácie, najviac vyžívam google chrome (synchronizácia s PC nemá chybu) ES správca súborov (prístup k súborom v pamäti), winamp, droid stats (na spotrebu) mini info a kopa ďalších ale tieto využívam najviac
aplikácie: SwiftKey3, Pixlr-o-Matic, Instagram, Evernote, Alarm Clock Extreme, BS Player, Winamp...