Tak som sa si púšťala tie najkrajšie pesničky z rozprávok na YouTube a napadlo mi, či aj vy máte nejakú obľúbenú animovanú rozprávku a zároveň z nej obľúbenú pieseň...
Michael Bolton to naspieval skvele, ale Ricky sa tiež nenechal zahanbiť
a potom už také, čo tu odzneli, že You'll Be In My Heart, Can You Feel The Love Tonight a čo sa týka soundtracku k rozprávke Spirit, tak sa mi páči kompletne celý album, t.j. všetky piesne, ktoré tam naspieval Bryan Adams a okrem nich samozrejme aj inštrumentálky v podaní Hansa Zimmera
Dragon Ball opening. A ten nemecký som vybral naschvál, lebo som ho pozerával na RTL keď sme mali káblovku. Síce tomu nikto poriadne nerozumel, ale všetci sme hltali každú novú epizódu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ináč po madarsky je to najkrajšie
!!!! úplne najlepšie a super rozprávka!!!
inak HakunaMatata je tiež super
Neviem prečo, ale v slovenčine sa mi to páči oveľa viac. Výnimočne
Lienka Krasolienka, ale v slovenčine
a potom už také, čo tu odzneli, že You'll Be In My Heart, Can You Feel The Love Tonight a čo sa týka soundtracku k rozprávke Spirit, tak sa mi páči kompletne celý album, t.j. všetky piesne, ktoré tam naspieval Bryan Adams a okrem nich samozrejme aj inštrumentálky v podaní Hansa Zimmera
a od Phila Collinsa aj soundtrack k Brother Bear
Fineas a Ferb - Little brothers
Lion king - we are one