Zvycajne decka nemaju radi jedalenske jedla, ale urcite sa najdu aj vynimky. Moje by boli:
dukatove buchticky, som si musel vzdy pytat duplu, spagety som mal rad tiez, aj spenat (co asi nikto iny nie) a sosovicovu polievku. Preco nikto nejedol polievky??
ja som si chodievala pytat suche knedliky a to som zuvala kucharky si museli mysliet ze som padnuta na hlavu ale to som mala najradsej mozno trochu namocit do stavy ale len trochu
presne si to trafil. dukátové buchtičky som milovala najviac na svete. a šošovicový prívarok. ale veľmi chabo som jedávala na základnej kuchárkyb oli nešťastné zo mňa. raz keď som asi po roku prvýkrát zjedla niečo iné ako mojich pár vytipovaných jedál, doniesla mi za odmenu kuchárka azuritka plyšového
najhorsie inac bolo, ked este v druzine nutili jest deti polievku a niektore gebuziny - ked ti raz nieco nechuti tak ti to nechuti
furt so mnou musela "Pani vychovavatelka" - "Za otecka, za brata, za mamicku" Vzdy som jej inac povedal ze mamu nemam rad ze za nu si nedam
Palacinky, parené buchty, kapustové fliačky na sladko. Si pamätám jak sme raz mali niekedy v 2. triede krízu, že nikto z nás nežral obedy z jedálne, tak nám vychovávateľka sľúbila, že ak všetko zjeme dostaneme pochvalu. Doteraz si pamätám, jak som raz hrdo doma vytiahol žiacku knižku a v nej: "Pochvala za zjedený obed!"
Ja som jedol vsetko sladke, spagety, pizzu (ta bola raz do roka ) rizoto tiez, a sleaciu polievku (vsetko huste som si povybera) a potom este som vyjedal masko co bolo s kasou, kasu som stale nechal (asi 1/2), lebo velmi jej vela davali oproti masu ... skod ze nam nerobili spenatik s kasou a vajcom inak asi preto sme nejedli velmi polievky, lebo nebol cas
teraz j uz na strednej vsetko ine
@smilerrr co si ja pamatam pizzu, tak lepsiu najdem v lidli v akcii za dvadsat centov
bol to len posuch s pretlakom...
ale tak vsade to robia inac samozrejme
Kyslé polievky ktoré zbožňujem doteraaaz a neznášala som všetko sladké! (to mi tiež zostalo, keď vidím niekoho ako je žemľovku, dukátové buchtičky a buchty na pare, tak mi je zlee) ale najhorší bol určite ryžový nákyp fuuuj
špenát som mala rada tiež. a aj polievky. najlepšia bola asi cesnaková s tými opekanými guličkami inak sa už ani nepamätám čo nám také varili. ale napríklad sladké jedlá - ako dukátové buchtičky som práveže nemala vôbec rada, lebo úplne hnusný puding nám na ne dávali
bryndzove halusky, dukatove buchticky, parene buchty, kapustnica, fazulova polievka a aj ta kolozvarska nebola zla
vsetci tu pisete spagety.. u nas robili celkom fajn, ale raz som sa z nich tak zgrcala, ze to doteraz nejem
@tom1995cz zlaté časy na základke, o jedálni mám najlepšie spomienky. Narozdiel od strednej, na základke nám dobre varili. Tiež som zbožnoval dukátové buchtičky, nepamätám si čo všetko mi tam chutilo, ale buchty na pare som tiež zbožňoval. A polievky sme my spolužiaci jedávali, si pamätám ako sme hoc aj 3-4 zjedli celý hrniec polievky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Možno ešte niečo, ale kto si to má pamätať...
btw polievky som tiež nikdy nejedol
furt so mnou musela "Pani vychovavatelka" - "Za otecka, za brata, za mamicku" Vzdy som jej inac povedal ze mamu nemam rad ze za nu si nedam
!!!!!!!!
teraz j uz na strednej vsetko ine
bol to len posuch s pretlakom...
ale tak vsade to robia inac samozrejme
vsetci tu pisete spagety.. u nas robili celkom fajn, ale raz som sa z nich tak zgrcala, ze to doteraz nejem