Pre mňa znamená film akékoľvek pohyblivé obrázky, môže byť aj koláž. Ak je to proti pravidlám hry, potom sa ospravedlňujem. Ale toto je prvé z "domácej" produkcie, čo mi napadlo:
Ako prvé mi vždy napadnú Jarmuschove filmy a istá scéna z Limits of Control, ale všetky sú skvelé. Napríklad tento črep z Noci na Zemi:
Amélie, keď je Amélie v kuchyni a predstavuje si ako by jej Nino išiel kúpiť voľačo dole a potom by prešiel cez ten záves, on sa vtedy naozaj pohne... A je to mačka.
Posledne to bola scéna zo Šindlerovho zoznamu, kde sa pán Šindler chystal na odchod a zrazu si začal premietať, koľko ďalších Židov ešte mohol zachrániť. Ohromne silné...
Záverečná scéna z 12 opíc, ktorej som prvý raz nevenoval pozornosť, no pri ďalšom vzhliadnutí mi skoro odstrelila mozog
Zahranicne ma teraz napada "I Origins" - zaverecna scena kde to dievcatko ide nastupit do vytahu a zacne kricat od strachu, uplne mi naskocili zimomriavky..
Slovenske - "Nejasna sprava o konci sveta" - ked ju mrtvu vezme na hory a zastreli sa, dojimave filmove smrti su pravidelne moje oblubene sceny
@openmindedfreak tú kde zomrela jeho priateľka som si musela niekoľko krát pretočiť, keďže som nechápala čo sa vlastne udialo, vydýchla si že to stihla, smeje sa, a zrazu chlapík pozerá že z nej polka chýba.. potom mi až došlo že to bolo asi šokom.. ale veru na tú scénu len tak nezabudnem, odvtedy sa mi vybaví pri každej ceste výťahom vari
ja dám iba zahraničný, ale toto úplne milujem! vždy rozosmeje. (keby sa chcel niekto zasmiať ale chce ísť rovno k pointe, tak stačí od 1:40 pozerať...ale vaša škoda!)
Adamove jablká - scéna s havranmi na jabloni!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a druhé výbornú Chaplinovskú klasiku. Enjoy!
A slovensky fuu to asi ani nemam
Ako prvé mi vždy napadnú Jarmuschove filmy a istá scéna z Limits of Control, ale všetky sú skvelé. Napríklad tento črep z Noci na Zemi:
po celkom patrani som zistil ze nepozeram slovenske filmy mozno tak neveru po slovensky123 som videl
Záverečná scéna z 12 opíc, ktorej som prvý raz nevenoval pozornosť, no pri ďalšom vzhliadnutí mi skoro odstrelila mozog
Sorry, slovenský mi teraz nenapadá.
zahranicne
Slovenske - "Nejasna sprava o konci sveta" - ked ju mrtvu vezme na hory a zastreli sa, dojimave filmove smrti su pravidelne moje oblubene sceny
Severus
Ked bereme aj ceske filmy...
a československý démonický Rudolf Hrušínský:
ale tak, mám veľa obľúbených scén...
Adamove jablká - scéna s havranmi na jabloni!