mam rada filmy z 30,40 atd rokoch ceskej produkcie...ale take filmy co dokazem zhliadnut 100x su napr.sam doma 8) a vsetky tie roozpravky co chodia o sviatkoch
aj ja tie slunce seno...a zelenu milu chcem vidiet, vdaka za pripomienku(green mile)...no a dokola pozerala pozeram a budem pozerat jednoznacne hviezdne vojny!!!! ae inak je viac takych filmov, menej znamy ch viac znamych, naj herec moj je Edward Norton, Ewan McGregor, Harison Ford, z hereciek Natalie Portman, Winona Ryder, Keira Knigthley, juj a nesmiem zabudnut na maleho genia Garyho Oldmana a fantastickeho Alana Rickmana s uzasnou tvarou, aj ako hnusak je pritazlivy, klobuk dole!
hmm z filmov Leon jednoznačne a kopa dalšich ako 25 hodina a klub bitkarov ... z hercov Gary oldman alan rickman edward norton a z bab winona ryder antalie portman atd
ja si vzdy velmi rada pozriem american pie, snowbordaci, raftaci... kamenak, a walk to remember, mesto anielov,cesta do pekla, siesty zmysel, jackass ale aj animovane filmy ako beavis & butthead a south park...z hercov je to shane west, steve zahn a ashton kutcher a z hereciek je to katie holmes
Moje oblubene filmy su napr. Pirati Karibiku 1 a 2, A Walk To Remember, Forrest Gump...Z animovanych Divocina, Auta...Z hercov mam rada Toma Hanksa a z hereciek Reese Whiterspoon, Lauren Graham, Sandru Bullock
lucky number slevin bol ozaj super film... a josh hartnett tam zahral dokonaleho tupca...dalej oblubenci su bruce willis,mel gibson,morgan freeman,will smith,collin farrel a oblubene filmy braveheart,prcicky,smrtonosne pasce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mam rada filmy z 30,40 atd rokoch ceskej produkcie...ale take filmy co dokazem zhliadnut 100x su napr.sam doma 8) a vsetky tie roozpravky co chodia o sviatkoch
Marečku podejte mi pero
Zítra to pořádne roztočíme
Toy Story
7Trpaslikov a snehulienka
Univerzalna upratovačka
4svatby a 1pohreb
Notthing hill
Denník Bridget Jonesovej
Po čom ženy túžia
Pelíšky
pupendo
Bean - najväčšia filmova katastrofa
S tebou mně baví svět
Škola základ života
U pokladny stál
Přednosta stanice
...mám pokračovať...?
slunce seno a par facek
slunce seno erotika
kurva hosi gutten tag
statocne srdce
forest gump
hm...je ich dost
Pelisky
Dedictvi
Snowboardaci
Raftaci
forrest Gump
Dobry will Hunting
hele kamo kdo tu vari
Zahulime,uvidime
Siesty zmysel
50 krat a stale poprve
Noznicovoruky Edward
pirati z karibiku
10 veci co na tebe nenavidim
Pribeh o rytierovi
Prazdniny
Madagascar
Doba ladova
Karcoolka
3:15 zomries
Hooligans
Pan prstenov
Par parmenu
Harry Potter 3
Nepriatel pred branami
Chyt ma ak to dokazes
Titanic
A herci: Milo Ventimiglia,Lauren Graham,Matt Damon,Jude Law,Johnny Depp,Haley Joel Osment,Tom Hanks,Heath Ledger,Kate winslet,Anna Farris...
herci Kurt Russell, Sylvester Stallone, Milo Ventimiglia, Wentworth Miller..
herečka Goldie Hawn