prečo sú niektorí ľudia obľúbení a iní nie? aj keď nie sú najkrajší alebo najmúdrejší ostatní ich proste majú radi a cítia sa s nimi dobre poznáte niekoho takého vo vašom okolí? prečo je to tak? čo musí človek urobiť aby bol obľúbení a ostatní ho mali rad
mna netrapi ci som oblubena alebo nie a rozhodne sa nebudem nejako umelo spravat aby som bola "oblubena". ti ktori ma maju radi od tych to citim a pri tych som sama sebou, potom su ti z ktorych citim nejaku negativnu emociu voci mne a tych totalne ignorujem.
jednoduch= - ked má človek charizmu a vie sa predať, zabaviť ľudí, tak sú obľubený...
a prečo ich za chrbtom ohovárajú? Jednoduché- lebo ostatní im závidia
Píšete blbosti. Ešte som nestretla tak starého charizmatika ako ste vy.
Zdanie klame. Ludia sa bavia a pritom si o sebe navzajom mozu mysliet uplne ine veci. Veď kukajte na to,ako sa s vami ludia bavia..pozeraju sa do oči? Vedia pocuvat? Majú o vás uprimny záujem? Ked nie,tak si nezasluzia aby ste si ich oblubili...nech su akokolvek krasni a druhymi obletovani.
Mňa taká vec nikdy netrápila.. ja som skôr chcel byť obľúbený u dievčat iba že napr by som bol dobrý športovec a by ma malo rado veľa dievčat ale nie byť celkovo populárny že aj chalani by sa so mnou bavili
V skutočnosti som úplný opak málo kto ma má rád a tak ale nevadí mi to už som si zvykol.
Len čo som si všimol tak väčšinou chalani čo zvyknú často fajčiť a piť sú populárnejší ako ostatný. Majú furt viac známostí a tak.... možno sa často delia o cigarety a skladajú sa spolu na alkohol tak posiľujú kamarátske vzťahy a rozširujú ich o ďalších platiacich alebo čo
Tak z okolia obľubený, trebárs majú kapelu, hrávajú po SR. Ďalej zaujímave odborné štúdia / umenie/.. Výzor človeka..ja obyčajný človek, s nezaujmavým inžinierským vzdelaním, priemerným výzorom, mam 2-3 kamaratov a babskú spoločnosť som už nemal 4 roky. Sila zvyku ..PS: Keď som bol mladší snažil som sa mať veľa kamaratov, kamaratiek, frajerku, bohužiaľ každý človek to ma inak súdené, niekto ma toho nadbytok, niekto nič.
na túto otázku existuje jedna odpoveď majú niečo, čo iní nemajú. osobne mal by som tiež skvelý potenciál byť obľúbeným, keby som bol viac v pohode a zmenil trochu lepšie reč tela. všetko je to len o rečí tela. niektorí na toto prišli už, iní zase neprišli resp. nechceli to zmeniť...
@mollly123 tréningom chce to len tréning a podrobnejšie štúdium. tak ako sa dá naučiť komunikovať lepšie tak sa dá zmeniť aj reč tela. nepôjde však to zo dňa na deň, ale s postupom času môžu prísť skvelé výsledky.
práveže väčšinou sú obľúbený nie najkrajší a hlavne nie najmúdrejší ludia... a ja na to mám teoriu že väčšina ľudí sa lepšie cíti s niekým kto nie je až tak múdri a robí vela chýb pretože ptm sa necítia trápne že len oni robia chyby a su jebnutí.... a druhá strana sú ptm takí čo sa lepšie socializujú... jasne že tí su viac oblúbení...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tiež netuším prečo, neviem čím to je
a prečo ich za chrbtom ohovárajú? Jednoduché- lebo ostatní im závidia
Zdanie klame. Ludia sa bavia a pritom si o sebe navzajom mozu mysliet uplne ine veci. Veď kukajte na to,ako sa s vami ludia bavia..pozeraju sa do oči? Vedia pocuvat? Majú o vás uprimny záujem? Ked nie,tak si nezasluzia aby ste si ich oblubili...nech su akokolvek krasni a druhymi obletovani.
V skutočnosti som úplný opak málo kto ma má rád a tak ale nevadí mi to už som si zvykol.
Len čo som si všimol tak väčšinou chalani čo zvyknú často fajčiť a piť sú populárnejší ako ostatný. Majú furt viac známostí a tak.... možno sa často delia o cigarety a skladajú sa spolu na alkohol tak posiľujú kamarátske vzťahy a rozširujú ich o ďalších platiacich alebo čo