Váš najobľúbenejší citát o láske, ktorý ju najlepšie vystihuje, alebo sa vám proste z najrôznejších dôvodov páči, alebo vás chytil za srdce? môže byť aj váš vlastný
Moje obľúbené:
Človek verí rozprávkam dvakrát za život. Raz ako dieťa
nepoznám, ale tato diskusia mi pripomenula tie smiešne básničky o láske, ktoré som mala vypísané na posteli na intráku....nebudem ich vypisovať, lebo si ich nepamätám....no ale boli až moc presladené
"Láska je trpezlivá,láska je dobrotivá,nezávidí,nevypína sa,nie je nehanebná,nie je sebecká,nerozčuľuje sa,nemyslí na zlé,neteší sa z neprávosti,ale raduje sa z pravdy.Všetko znáša,všetko verí,všetko dúfa,všetko vydrží." (1 Kor 13,4-7)
"Choroba je nákazlivá,kiežby bola i láska." William Shakespeare
"Láska už nie je v móde.Zabili ju básnici.Napísali toho o nej toľko,že ľudia už v lásku neveria.Neprekvapuje ma to.Pravá láska totiž trpí a mlčky znáša utrpenie." Oskar Wilde
Láska je sviňa zabalená v najkrajšom baliacom papieri.
Keď stretneš v živote naozajstnú lásku, nezavrhni ju, lebo keď ju stretneš druhýkrát, vyhne sa ti.
Možná Bůh chce, abychom poznali pár nesprávných lidi, než potkáme toho pravého / tu pravou, abychom až je konečně potkáme, věděli, že máme být vděční. /nechce sa mi prekladať/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Raz napíšem veľkú lovestory a toto tam použijem
„Láska je strašne bohatá, láska tá všetko sľúbi. No ten, čo ľúbil sklamal sa a ten, čo sklamal ľúbi“
ani neviem kde som to videla ale je to také výstižné
"Láska je trpezlivá,láska je dobrotivá,nezávidí,nevypína sa,nie je nehanebná,nie je sebecká,nerozčuľuje sa,nemyslí na zlé,neteší sa z neprávosti,ale raduje sa z pravdy.Všetko znáša,všetko verí,všetko dúfa,všetko vydrží." (1 Kor 13,4-7)
"Choroba je nákazlivá,kiežby bola i láska." William Shakespeare
"Láska už nie je v móde.Zabili ju básnici.Napísali toho o nej toľko,že ľudia už v lásku neveria.Neprekvapuje ma to.Pravá láska totiž trpí a mlčky znáša utrpenie." Oskar Wilde
...je ich viac dobrých...
Na svete niet krajsej tvare ako je ta ,ktoru milujeme
to sa mi páči to niekde zneužijem
Keď stretneš v živote naozajstnú lásku, nezavrhni ju, lebo keď ju stretneš druhýkrát, vyhne sa ti.
Možná Bůh chce, abychom poznali pár nesprávných lidi, než potkáme toho pravého / tu pravou, abychom až je konečně potkáme, věděli, že máme být vděční. /nechce sa mi prekladať/
staré ale milé
ale tie vaše sú lepšie