filmy z rokov 1970 az 1998.. tie dnesne, kde sa na kazdu scenu musi pouzit pocitac, su nerealne.. som klasik, mam rad prirodzene a povodne veci. dnesne filmy su jednorazove. clovek si ich pozrie, ale za 10 rokov si na ne nespomenie, su prehnane, bez deja, tocene narychlo..
mam radsej vojnove, hororove, ducharske, o vyhanani diablov a pod
naj je Twilight....ptm 10 veci, ktore na tebe nenavidim,Troja, Pan prstenov, Van Helsing, Traja musketieri.....a mnoho mnoho inych romantickych a historickych...
Requiem for a dream, Perfume: The story of a murderer, Scary Movie, Sissi a Yetti , Slumdog Millionaire, The Number 23, Wanted,... To je len pár z tých čo mám v pc, ale je ich určite viac, teraz ma bohužiaľ viac nenapadá
Love Actually, Lord of the Rings, Forrest Gump, Príbeh o rytierovi, Batman Begins, The Dark Knight, 10 vecí ktoré na tebe nenávidím, Niekto to rád blond, Zelená míľa, Armageddon, Kráľovstvo nebeské, Pýcha a Predsudok,..a možno ešte Piráti Karibiku..kedysi som to pozerala do ochujenia...
myslím že ich mám málo..aj tak si to nikto neprečíta...
ja mám veľmi veľa obľúbených filmov. Napríklad: The Shawhank Redemption, The last samurai, Perfume: The story of murderer, The Dark Knight, The Kindom of Heaven, Pride and Prejudice, Pirates of Carribean, Perinbaba, The Prestige, Illusionist, Australia, Popoluška (v hlavnej úlohe s Libušou Šafránkovou), Kleopatra (alebo tak približne nejako, presný názov si nepamätám, ale v hlavnej úlohe bola nezabudnuteľná Elizabeth Taylorová) a množstvo množstvo ďalších...
Requiem for a dream,Trainspotting,Edward Scissorhand,Mars attacks!...Podfuck,The Illusionist,Cinderella man a mnoho ďalších,ktoré mi teraz neprídu na rozum ...aaa Sex and the city
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mam radsej vojnove, hororove, ducharske, o vyhanani diablov a pod
-Crna macka beli macor
-Podfuck
-Neviditeľné deti
myslím že ich mám málo..aj tak si to nikto neprečíta...
ja mám veľmi veľa obľúbených filmov. Napríklad: The Shawhank Redemption, The last samurai, Perfume: The story of murderer, The Dark Knight, The Kindom of Heaven, Pride and Prejudice, Pirates of Carribean, Perinbaba, The Prestige, Illusionist, Australia, Popoluška (v hlavnej úlohe s Libušou Šafránkovou), Kleopatra (alebo tak približne nejako, presný názov si nepamätám, ale v hlavnej úlohe bola nezabudnuteľná Elizabeth Taylorová) a množstvo množstvo ďalších...
awake (prebudeny)...jednoznacne...milujem tento film
a aj ja mam vela oblubenych filmov ktoree tu uz odzneli ale no