serial pretty little liars, bez vahania, to je srdcovka...alebo gossip girl...a film...neviem, je vela, ale napr. mne sa paci Me before you (0.0001 % pravdepodobnost, ze si to nevidel/a )
Filmy : 13 Hours The Secret Soldiers of Benghazi, Baywatch (2017), The Equalizer, Never Back Down 1,2,3 , Forever Strong, Black Hawk Down, Jack Reacher Posledný výstrel/ Nevracaj sa, Lone Survivor, The Philly Kid, Hard Target 2, Undisputed 4, Southpaw, Homefront, Point Break, Creed, Pearl Harbor, všetky časti F&F atď...je ich XY, no ako prvé mi napadli práve tieto
Seriály : Hawaii Five 0, Ballers, Prison Break, Flashpoint
btw, pozerám len akčné, drámy, nejaký thriller a tak...scifi, fantasy, horrory a podobné (pre mňa hovadiny) nemusím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A seriál GoT, samozrejme.
Filmy: Enemy mine, Stargate 1994, Stargate Continuum, Stargate Ark of Truth, Forest Gump
Seriály : Hawaii Five 0, Ballers, Prison Break, Flashpoint
btw, pozerám len akčné, drámy, nejaký thriller a tak...scifi, fantasy, horrory a podobné (pre mňa hovadiny) nemusím