Mary and Max, Shutter Island, Inglorious Basterds, Gattaca, Mr. Nobody, Braveheart, The Departed, American Psycho, The Matrix, Pulp Fiction, Forrest Gump, American Beauty, South Park, Jedna ruka netleska, Samotari, The Pick Of Destiny, The Godfather Trilogy, High Fidelity, Thank You For Smoking, American Gangster, Leon, Hooligans, V Bruggach, Lord of War, Requiem For a Dream, Muzika, Bowling for Columbine, Godfellas..
mne osobne sa pacia napriklad : plaz, dennik nymfomanky , super nahradnik, sily temna, samec, parba ve vegas, twilight, step up, do hlbiny, rychlo a zbesilo, pubertacka, pan a pani smithovci ...... a dalej ma uz nic nenapada
Som zamilovaná do fantasy filmov, čiže X-men, Spiderman, atď. Hoci niektoré sú strašný výcuc nudy a prázdnych efektov.
No. A mám rada celkovo také filozofické filmy - Tajný život včiel, Aféra s náhrdelníkom (historický), Dr.Flajster, Obyčajní hrdinovia, Moje léto lásky, New York milujem ťa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale napr.: requiem za sen fast five dabluv advokat, obciansky preukaz
a tak dalej... a tak dalej....
ostatnô: Mary & Max, V for Vendetta, Northanger Abbey, The Hunger, série Hellraiser a SAW, Gothic, The Girl with the Dragon Tattoo
gladiator » hd-video.sk?ol67qo3WhJk
a z tych novsich » hd-video.sk?enJYNuWBJ9g
som taka bojovnica
No. A mám rada celkovo také filozofické filmy - Tajný život včiel, Aféra s náhrdelníkom (historický), Dr.Flajster, Obyčajní hrdinovia, Moje léto lásky, New York milujem ťa...