Buffon jednoznacne....pretoze na to kolko ma rokov hra stale paradne...je futbalovo inteligentny, skromny a tak....a este hra aj v najlepsej lige...podla mna....
dal som paula robinsona, pretoze nemal hlas...a brankar takeho formatu ako je on si ho skratka zasluzi...inak mam rad aj edwina alebo shaya givena....a samozrejme cassilas, buffon su velkolepi....a na vela vynikajucich brankarov si tato anketa nespomenula, co chapem..je mozne dat len 10 moznosti, neda sa zahrnut kazdy... ale taky david james, robert green, thomas sorensen by tu nemali inak chybat
naozaj nechápem prečo ešte nikto neoznačil Igora Akinfeeva ale no budiš, váš názor. Podľa mňa je minimálne v trvej trojke.
A chýbajú mi tam mená ako Oliver Kahn, David Seamen, Peter Schmeichel a mnoho dalších, určite lepších brankárov. Buffon - kvalita svetová, taktieť Casillias. Ťažko vyberať, každý z nich má svoje plusy a mínusy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ešte mám strašne rád amerického brankára Aston Villy Brada Friedela. Ten vie vyčarovať také zákroky, že vždy žasnem.
Podla mna je to momentalne najlepsi brankar na svete.
Aj ked moj najoblubenejsi je Edwin van der Sar
a okrem toho má geniálnu formu v súčasnosti, a iba vďaka nemu je Liverpool aspoň tam kde je.
A Buffon druhý.
A chýbajú mi tam mená ako Oliver Kahn, David Seamen, Peter Schmeichel a mnoho dalších, určite lepších brankárov. Buffon - kvalita svetová, taktieť Casillias. Ťažko vyberať, každý z nich má svoje plusy a mínusy.