mama mi casto robi salat, tam mam sunku, syr, kukuricu, mrkvu, uhorku a aj dresing a nechcela by som tam hriby, olivy a vlastne skoro vsetko, lebo tak ako ho mam mi chutovo vyhovuje este sa mi paci ako je v McDonalde caesar, ze je tam aj to masko v tom
Najviac mi chutí kombinácia balkánskeho syru a paradajok. Nechutí mi cibuľa, cesnak (ale ten sa myslím veľmi do šalátov nepridáva), ocot a spomínané dresingy.
taký mamkin s uhorkami, rajčinami, zelenou paprikou, cibuľou a pokvapkať olivovým olejom a zaliať octom s vodou, soľou a korením ....ešte prípadne čierne olivy do toho
alebo ladový šalát tak na široké rezance s cherry paradajkami, čiernymi olivami, reďkvičkami, kukuricou....a na to buď tuniak, alebo alebo tofu ....a pokvapkať sezamovým olejom
alebo len v čistej trochu slanej vode uvarená šošovica, sója, do toho sušené paradajky, trochu octu, cibuľa, cesnak....mňam
a nemám rada všeliake tie jogurtové a podobné hovadiny, ale asi skôr pre to, že mám intoleranciu na laktózu
Najlepší šalát? Uhorka, paradajka, červená cibuľa a vínny ocot. Paradajka tak kráásne pustí šťavu a potom celý šalát nechám tak len tú šťavu s chlebom vyžerem Najlepšia vec na svete ^^
Rukola + paradajky + čierne olivy + balkánsky syr + mladá cibulka bez dresingu, bez zálevky, ono to samé pustí šťavu a je to ten najlepší šalát pod slnkom. Rukolu môžte vymeniť za hocičo zelené listové, čo lúbite
Vieščo rada experimentujem a vždy sa mi to vyplatí . Minule som mala iba zopár druhov zeleniny a vykúzlila som z toho nenormálnu pochúťku . Tak posúvam môj recept ďalej
Paradajky,Paprika , cottage chees, mozzarela .
Nakrájajte si zeleninu na drobné kúsky aj s mozzarelou , zamiešajte . Pridajte Cottage Chees (ja som mala cottage chees s pažítkou) a zamiešajte. Nechajte odstáť chvílku v chladničke v uzavretej nádobe a dobrú chuť !
paradajka, paprika, uhorka, olivy, cervena cibulka a balkansky syr. to je stala klasika.
alebo moj dalsi oblubeny - ladovy salat, kukurica, rukola, smoked salmon (ani za svet si nespomeniem ako to povedat v slovencine) + jogurtovy dressing so stipkou cesnaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale ak by som už chcela taký väčši.. tak napríklad ešte asi dáka paradajka do toho alebo uhorka..
a dresing nemusí byť
uhorka, reďkovky, olivový olej, sušená bazalka a biely jogurt.
niekedy mi stačia rajčiny a čerstvá bazalka, pokvapkať tekvicovým olejom (milujem tekvicový olej snáď ešte viac ako olivový)
alebo ľadový šalát, rajčiny, trocha cibule, sušená bazalka, majorán a olivový olej.
dresingy nie.
inak akákoľvek zelenina, milujem zeleninu.
alebo ladový šalát tak na široké rezance s cherry paradajkami, čiernymi olivami, reďkvičkami, kukuricou....a na to buď tuniak, alebo alebo tofu ....a pokvapkať sezamovým olejom
alebo len v čistej trochu slanej vode uvarená šošovica, sója, do toho sušené paradajky, trochu octu, cibuľa, cesnak....mňam
a nemám rada všeliake tie jogurtové a podobné hovadiny, ale asi skôr pre to, že mám intoleranciu na laktózu
ale inak si uplne vystacim s zemlou a syrom, najlepsie do postele
(nerobím si srandu....už asi mesiac )
Inak salaty moc nemusim
Paradajky,Paprika , cottage chees, mozzarela .
Nakrájajte si zeleninu na drobné kúsky aj s mozzarelou , zamiešajte . Pridajte Cottage Chees (ja som mala cottage chees s pažítkou) a zamiešajte. Nechajte odstáť chvílku v chladničke v uzavretej nádobe a dobrú chuť !
alebo moj dalsi oblubeny - ladovy salat, kukurica, rukola, smoked salmon (ani za svet si nespomeniem ako to povedat v slovencine) + jogurtovy dressing so stipkou cesnaku