Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám Sony Ericsson live with walkman a klasicky na základnej obrazovke mám v každom rohu ten oblúčik. Je nejaký spôsob, ako ich odstrániť ?
Za užitočné rady ďakujem
@omegared neviem, co tym myslela, ale ak je displej vyrobeny tak, ze je zaobleny, tak s tym vela nacaruje. @1 bola proste sarkasticka reakcia na hlupu otazku, vela ludi to tak robi, ale niektorym to nedocvakne
@hoperpohroma Tu ide oto ze ten chuj s prepacenim @1 nikdy nedokaze pomoct nikomu uz daku dobu ho sledujem a kazdy co zalozi forum tak tam pise same blbosti aby bol zaujimavy namiesto toho aby rozumne ludom poradil len ze on nechape ze tak ludom dokazuje ake ma v jeho hlavicke IQ nulove lebo ked si robi clovek srandu to viem pochopit ale ked clovek ziada o pomoc tak mu predca pomozem a nerobim si srandu! a ked nedokazem pomoct tak sa nestaram.
@omegared mam na neho iny nazor ako ty. nevidela som, aby pri normalne polozenej otazke reagoval idiotsky.
nejdem sa tu hrat na jeho babysitterku, je mi to kus trapne a nechcem hnevat Lucku len som proste chcela povedat, ze nie kazdy ho ma za kokota, ako sa mozes mylne domnievat.
@hoperpohroma Zaoblený ?! Zrejme ani nevieš, ako tento telefón vyzerám, ale budeš to tu komentovať, že ?! Pokiaľ ti ešte nedošlo, čo bolo myslené tými "oblúčikmi," tak ti to veľmi rada vysvetlím. Keď máš základnú obrazovku, tak v rohoch (sú štyri, aby si to správane pochopila) sú umiestnené oblúky, v ktorých je umiestnená napríklad ikonka správ, hudby a podobne. Môžeš si tam vložiť akúkoľvek ikonu, ale ja sa pýtam, ako môžem tie oblúky odstrániť, pretože to zaberá dosť miesta a zavadzia to tam. Dúfam, že som ti to vysvetlila dosť logicky a už tomu chápeš.
@omegared To je tiež pravda. Chcela som len objasniť situáciu, aby nedošlo k nedorozumeniu (ak keď sa zrejme už stalo). Niekedy sa musím normálne pozastavovať nad IQ niektorých ľudí.
jo no tak rootnut. teda myslim ze aj tekekom ma nejaky vlastny fras a mozno bez oblucikov to neviem... ja mam medzi appkami taku vec ze menu obrazovky a tam sa to da zmenit. mas take?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nejdem sa tu hrat na jeho babysitterku, je mi to kus trapne a nechcem hnevat Lucku len som proste chcela povedat, ze nie kazdy ho ma za kokota, ako sa mozes mylne domnievat.
myslela tlačítka v rohu obrazovky, ale očividne na to jej slovná zásoba nestačí, takže si blbá, chápeš.
@gaborik8282
"Impossible without root", zhodujú sa weby.