ahojte ľudia, mám taký problém, mám už starší, teda dosť starý notebook, z ktorého potrebujem obnoviť dáta, ktoré sú na HDD, avšak ten notebook už nejde. S HDD nič nie je, prakticky prestal fungovať, lebo je tam nejaký problém s napájaním, jednoducho nena
@77hanes77 dakujem pekne! prvá vec, ktorú som skúšala, bolo prehodiť HDD zo starého do nového NTB, lenže je to rozdielny typ, takže to nefungovalo na novom mám SATA, tým som si istá, a starý neviem už presne, ale je to iný a kde zoženiem tú redukciu? ak sa môžem spýtať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Pokiaľ je ten disk SATA a aj v druhom PC (do ktorého ho ideš dať) je SATA, tak nemusíš riešiť žiadnu redukciu.
Pokiaľ je ten HDD s rozhraním IDE, musíš si zohnať redukciu z špecialného ,,notebookovského'' IDE na klasické IDE.
IDE redukcia z 2,5'' disku na 3,5'' disk
Ideálne riešenie bude asi toto : » www.alza.sk/axago-adid-70-d...
Pripojíš do toho svoj starý HDD a USB z toho zariadenia pripojíš do PC.
Dúfam, že to bude fungovať, no malo by, kedže tam píšu aj kompatibilitu s 2,5'' (,,notebookovskými'') diskami.