Neviem ako, presuvala som si z mobilu (z interného ukladacieho pristoru) nejake data na SD kartu a všetky subory vytvorene v januari sa mi vymazali. Nepoznáte nejaký program na obnovu dát z mobilu na napriklad fotky, videá? Skušala som obnoviť data s SD k
"cleaner master" hovorí za všetko
ak recuva nepomohla, asi sa začni zmierovať so stratou. myslím, že všetky programy na obnovu zmazaných dát fungujú rovnako...
ale ak ti zmizli len januárové... nie sú dakde v nejakom záhadnom priečinku 2014 alebo tak?
@nathal mozno to mas na sd karte v priecinku Lost.dir tam treba zmenit priponu, alebo vyskusaj este program diskdigger ten najde vsetko. Hlavne teraz nic neukladaj na to miesto kde si to mala lebo si vsetko prepises
neviem, čo je to za appku, ale keď ti tie veci zmizli po jej inštalácii, pravdepodobne to súvisí.
a pozeráš tú sd len v mobile? ak, tak to skús dať do počítača, minimálne uvidíš, aké veľké sú uložené dáta a koľko máš celkovo spotrebovanej kapacity.
i keď neviem, či sa v mobile dajú nejako "skryť" priečinky...
treba aj citat co robi aplikacia, osobne tiez vlastnit cleaner master a ten upozornuje, ze fotky a videa, ktore sa nepouzivaju, resp neboli dlhsie otvorene berie ako non-permanent file a mozu byt zmazane. ( samozrejme kliknut to musis aj tak, ale to asi nebol problem )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak recuva nepomohla, asi sa začni zmierovať so stratou. myslím, že všetky programy na obnovu zmazaných dát fungujú rovnako...
ale ak ti zmizli len januárové... nie sú dakde v nejakom záhadnom priečinku 2014 alebo tak?
Skús ešte toto:
» www.recovering-deleted-files.net/android-data-re...
a pozeráš tú sd len v mobile? ak, tak to skús dať do počítača, minimálne uvidíš, aké veľké sú uložené dáta a koľko máš celkovo spotrebovanej kapacity.
i keď neviem, či sa v mobile dajú nejako "skryť" priečinky...
nerobím si veľké nádeje