prosim vas co znamena tento krok?
Na obrazovke Aplikácie a dáta klepnite na položku Obnoviť z iCloud zálohy a prihláste sa do služby iCloud.
kde najdem "aplikacie a data" pretoze sa neviem k tomu nejako dostat
a este jedna otazocka, ak som si urobila zalohu v iOS 10, kvoli tomu, ze sa mi tato nova aktualizacia nepaci a chcem prejst nazad na OS 9 a nechcem stratit vsetky svoje data s kontaktmi, nemozem si v novo nainstalovanom OS 9 vybrat zalohu, lebo bola vytvorena v OS10? cize vlastne mam na vyber: bud ostanem v 9 a budem mat lepsie ovladanie ale sice budem bez kontaktov a ostatnych ulozenych dat alebo teda budem mat vsetky ulozene data, ale nebudem spokojna s operacnym systemom. ano? to takto funguje? to je dobry odrb. skoda celej mojej namahy a roboty pri preinstalovavani a zalohovani
a preco chces ist tak silou mocou nazad na ios9? akoze ja ked som si ho preinstalovala tak som nadavala ze to je horsie a ze sa mi to nepaci a bla bla, ale zvykla som si a uz mi ta 10 vobec nepride zla. tak ma zaujima co ti na tej 10 tak strasne vadi ze si na to proste casom nezvyknes a potrebujes to davat na 9
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty