Neviete niekto ako sa dá urobiť to že.... No aby mi proste webkamera nesnímala akože mňa ale tú obrazovku ?? aby som tak mohla spraviť video s tým čo robím na počítači ?? ďakujeem
@zosivacka otoč webkameru tak aby mierila na obrazovku?
ale inak zle na to ideš, ak ide o skype, tak ten má funkciu screen sharingu, teda... v predošlej verzii ju mal ešte zdarma, teraz už je dostupná len tým čo si skype kúpia (fuj).
a potom sú na to špeciálne programy, Fraps, HyperCam, neviem čo, skús pogoogliť veci typu "screen capture freeware", alebo "screen recording freeware"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale inak zle na to ideš, ak ide o skype, tak ten má funkciu screen sharingu, teda... v predošlej verzii ju mal ešte zdarma, teraz už je dostupná len tým čo si skype kúpia (fuj).
a potom sú na to špeciálne programy, Fraps, HyperCam, neviem čo, skús pogoogliť veci typu "screen capture freeware", alebo "screen recording freeware"...