ja by som sa nou tiez moc nechvalil... ale ak je to znak tvojej viery, alebo viery tvojich predkov, tak by si na to mal byt hrdy. aj keby to bola zidovska viera...
O tom som uz nieco pocul. A praveze same chvali. Ved je to aj tak nepotrebna cast ta predkozka. A mimochodom sa za tou predkozkou nachadzaju plno sajrajtu. Ja by som bol praveze aj rad keby som ju mozno mal. Si to vyhladaj na nete a pochopis ake vyhody to ma a nevyhody to nema skoro ziadne
No preto sa hambým,lebo každý spolužiak,keď mi ho videl,tak sa buď začal smiať a povedal mi že som žid . A kutomu vôbec nie som. Neberiem to ako urážku ,ale nepáči sa mi,keď sa zo mňa niekto smeje len kvôli odstráneniu predkožky. Obriezku má aj môj spolužiak, a ten sa ňou len chváli, a nikto mu nehovorí že je Žid ani nič...
Tak si ich nevsimaj. Ty ktory sa ti vysmievaju su neinteligentne deti .... Skusa sa na to pozriet z nadhladom.... NEVSIMAJ SI ICH to je jedine vychodisko
jj... ale tak napríklad po telesnej alebo na výletoch sa sprchujeme... a vtedy sa mi každý naňho pozerá... ale napríklad spolužiačkam sa môj vták páči... Jedna ma na výlete vyzliekla v izbe plnej dievčat A im sa páčil A to je asi lepšie keď dievčatá povedia že ho mám pekného a chlapci presný opak,však???? Aj Vám by sa asi páčilo , keby Vám každé dievča(žena) hovorilo že ho máte peknéh No jednoducho 9.príspevok mi pomohol Ďakujem jeho autorovi a ešte raz ďakujem
Za nič sa nehanbi a myslím že je horšie mať po celom ksichte pehy ako obriezku a podstatné je to čo ti povedia baby a nie nieaký chalan čo má prezývku ,,Ivan čo nikdy nejebal,, ser nato a keď si s teba budú robiť standu tak im treberz povedz že oni tam majú brindzu a máš vyriešenú vec
V prvom rade chcem vyjadrit suhlas so zakladatelom diskusie: "Ano, nie je dolezite to co si myslia o tvojom vtaku tvoji kamarati, ale to, co si myslia tvoje 11-rocne spoluziacky."
Neviem, preco sa tym vobec trapis. Male deti sa smeju zo vsetkeho, co je ine. Oni z toho vyrastu a ty si ich dovtedy nevsimaj, alebo to ber s humorom.
jasne ze sa babam paci lebo w ich weku este newedia na co to sluzi =D ale inak aj ja by som chcel obriezku, ne ze by som mal problemy zo syreckami na kkte, ale aj tak..
takze, pokusim sa aj ja reagovat na niektore prispevky:
dagdo tu napisal ze obriezka nema nevyhoday. nemozem posudit lebo ju nemam, ale podla mna je zhorsena citlivost nevyhoda, a zalud nemas vobec chraneny...
druha vec: to vrba: pehy su pekne!!!
a last but not least: to zakladatel: presne tak: vobec neni dolezite co si o tvojom kkte myslia pridrbany spoluziaci ale cosi o nom myslia baby. ttakze ak sa paci babam, mas vyhrate. to je preca najdolezitejsie, aby si sa pacil babam a ne chalanom ne??
obriezka nema takmer ziadne nevyhody..aspon co mi rozpraval jeden lekar..tiez som nad nou pred casom uvazoval zo zdravotnych dovodov. nakoniec som sa na to nedal.
zalud ti casom znecitlivie takze sexualny vykon bude fajn..ta negativna vec je ze budes mat nehorazne problemy v pokrocilom veku s erekciou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale aj tak nechapem jednu vec, preco sa ti ponom pozeraju hmmmmm asi ZAVIST
Neviem, preco sa tym vobec trapis. Male deti sa smeju zo vsetkeho, co je ine. Oni z toho vyrastu a ty si ich dovtedy nevsimaj, alebo to ber s humorom.
1.Paci sa mi to, lebo...
2.Nepaci sa mi to, lebo...
ta diskusia nikam nevedie, tak sa ju snazim ozivit
EQ
dagdo tu napisal ze obriezka nema nevyhoday. nemozem posudit lebo ju nemam, ale podla mna je zhorsena citlivost nevyhoda, a zalud nemas vobec chraneny...
druha vec: to vrba: pehy su pekne!!!
a last but not least: to zakladatel: presne tak: vobec neni dolezite co si o tvojom kkte myslia pridrbany spoluziaci ale cosi o nom myslia baby. ttakze ak sa paci babam, mas vyhrate. to je preca najdolezitejsie, aby si sa pacil babam a ne chalanom ne??
zalud ti casom znecitlivie takze sexualny vykon bude fajn..ta negativna vec je ze budes mat nehorazne problemy v pokrocilom veku s erekciou..