mňo, dnes sa stala taká vec, že sme so spolubývajúcim vybehli von z bytu, on sa chcel ísť najesť niekam a ja som mal namierené do tesca. nakoniec ma ale ukecal, aby som išiel s ním a skončili sme v takej kvázi noblesnejšej reštaurácii a problém je v tom,
teda áno, vzhľadom na ne/spokojnosť zákazníka je to veľa, ale vzhľadom na to, čo som už po slovenských reštauráciách zažila, to ešte nie je až taký extrém. obzvlášť, ak mali plno.
tak, nám v čínskej reštaurácii ktorá bola prázdna povedali aby sme si odsadli od veľkého stolu, keby náhodou prišla nejaká väčšia skupina ľudí, sa nečuduj že si nič nedostal
@luc.ka vonku na terase bolo niekolko ludi, ale vnutri okrem nas len dvaja dalsi, ktori uz jedlo mali... terasu obsluhoval jeden casnik a vnutri sa pohybovali dve baby, neexistuje, ze by si nas nevsimli
u nás to máme tak, že obsluhujeme všetkých, ale po pár skúsenostiach máme vytipovaných pár indivíduí, ktorým nielen, že nenalievame, ale okamžite ich vyhadzujeme. to však nie podľa sympatií či nesympatií, ale podľa toho, ako si ich pamätáme z predošlého.
podľa mňa to má každý podnik inak, ale buď boli baby lenivé alebo sa im nechcelo obsluhovať niekoho, o kom si dopredu mysleli, že nedostanú dýška alebo sa proste hanbili vám ísť povedať, aby ste odišli, lebo tepláky (čo mi príde blbé kvůli teplákom vyhadzovať, ale budiž)
@grietusha no hej, s alkoholom tomu este rozumiem, ale my sme sli na obed len... hadam si nemysleli, ze ideme o jednej chlastat do podniku
no a logicky takto sme odisli s tym, ze uz tam asi nepojdeme, lebo obsluha je divna... keby nas fakt nechceli obsluzit kvoli tym mojim teplakom, tak by som cakal, ze slusne pride niekto (dokonca za barom bol este dalsi chlap) a poprosi nas, aby sme odisli, lebo ja om nevhodne obleceny a tym padom nemam problem niekedy tam znova ist, ked viem, ze sa staci slusne obliect... takto mi to pride ako infantilny sposob ako prist o zakaznika proste
@smajdalf príde mi logickejšie vás presunúť predtým, ako vám donesú jedlo, než vám doniesť jedlo a potom vás presúvať, ak by sa naozaj objavila tá veľká skupina ľudí. 2pm je stále obedový čas a ver tomu, že ľudia v podnikoch lepšie poznajú, kedy a ako majú zákazníkov, než niekto, kto sa tam objaví na 2 min a odíde pre nezmyselnosť.
@blackrisq tak mohli si myslieť, že nemáte peniaze alebo čo, ja neviem. ale je to fakt hlúpe. skúšali ste mávať ručičkami, aby si vás niekto všimol? nesedeli ste za nejakým stĺpom alebo niečo? pozdravili ste, keď ste vošli, aby ste mali istotu, že si vás všimnú?
aha, no tak pod "noblesnejšou reštauráciou" si teda predstavujem niečo dosť iné od hentoho ako nebola som tam, ale žiadna z tých fotiek, čo majú na stránke vo mne nevyvoláva dojem, že by si tam musel prísť v obleku, aby si bol hoden ich pozornosti.
skôr si fakt myslím, že to bola nemožnosť slečien, ako píše @11 a na tvojom mieste by som sa minimálne slušne opýtala, či majú nejaký problém alebo ochrnuli pri pohľade na tvoje krásne tepláky
@grietusha zlozito by som vysvetloval rozlozenie podniku, ale ja som sedel chrbtom k ulicke a ta casnicka parkrat presla okolo nas... okrem toho sme videli priamo na bar a aj na pultik s kasou, pri ktorom sa zvyknu casnicky zdrziavat (nebol som tam prvykrat v tom podniku)
@blackrisq ale no a? vsak ja som uz aj o jednej chlastal v podniku, .. ved tam maju toho plzna dobreho, preco by ste si nemohli vybehnut v teplakoch na dobreho plzna ... ale zaujimave, kaslat ich uz ... nabuduce cinan
@leilla vsak ja som to uz pisal, je prilis sexi v teplakoch, nezvladli ten pohlad a bali sa ist tam,
@leilla nuz, na druhej strane, s vedomim toho, ze to asi bude kvoli tym teplakom, mi prislo dost drze ist ich este aj provokovat s tym, ze preco ma neobsluzili
akoze nie je to high-class, ale je to proste slusny podnik, nenajdes tam stamgastov pospavat na stoloch a taketo veci
záleží od podniku niekde je normálne predpísaný "dress kód" a na iných miestach môžeš dojsť aj v trenkách a nie je problém... toto je dosť individuálne... však hádam máš vlastný odhad, že na čo je správna príležitosť
ako no dobre, nie je to piata cenová, ale už len fakt, že ponúkajú nejaké zvýhodnené obedové menu, vo mne vyvoláva pocit, že nie sú namierení výsostne na high society
a tipujem, že je to niekde na sídlisku medzi domami, tak by mi asi prišlo normálne, že niekomu sa nechcelo variť, tak si zbehol niekde na obed.
@blackrisq podla mňa nie.. pretože poznám osobne človeka ktorý je bohatý a nechodí nejak vkusne oblečený niekedy dokonca aj špinavý a keď si ide niekam sadnuť?? mali by vás zakaždým obslúžiť..! pokiaľ nesmrdíte!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
teda áno, vzhľadom na ne/spokojnosť zákazníka je to veľa, ale vzhľadom na to, čo som už po slovenských reštauráciách zažila, to ešte nie je až taký extrém. obzvlášť, ak mali plno.
a potom vás obslúžili, či ste odišli?
a čo to bolo za reštiku?
@smajdalf to je úplne normálne. @6
podľa mňa to má každý podnik inak, ale buď boli baby lenivé alebo sa im nechcelo obsluhovať niekoho, o kom si dopredu mysleli, že nedostanú dýška alebo sa proste hanbili vám ísť povedať, aby ste odišli, lebo tepláky (čo mi príde blbé kvůli teplákom vyhadzovať, ale budiž)
no a logicky takto sme odisli s tym, ze uz tam asi nepojdeme, lebo obsluha je divna... keby nas fakt nechceli obsluzit kvoli tym mojim teplakom, tak by som cakal, ze slusne pride niekto (dokonca za barom bol este dalsi chlap) a poprosi nas, aby sme odisli, lebo ja om nevhodne obleceny a tym padom nemam problem niekedy tam znova ist, ked viem, ze sa staci slusne obliect... takto mi to pride ako infantilny sposob ako prist o zakaznika proste
aha, no tak pod "noblesnejšou reštauráciou" si teda predstavujem niečo dosť iné od hentoho ako nebola som tam, ale žiadna z tých fotiek, čo majú na stránke vo mne nevyvoláva dojem, že by si tam musel prísť v obleku, aby si bol hoden ich pozornosti.
skôr si fakt myslím, že to bola nemožnosť slečien, ako píše @11 a na tvojom mieste by som sa minimálne slušne opýtala, či majú nejaký problém alebo ochrnuli pri pohľade na tvoje krásne tepláky
@leilla vsak ja som to uz pisal, je prilis sexi v teplakoch, nezvladli ten pohlad a bali sa ist tam,
akoze nie je to high-class, ale je to proste slusny podnik, nenajdes tam stamgastov pospavat na stoloch a taketo veci
ako no dobre, nie je to piata cenová, ale už len fakt, že ponúkajú nejaké zvýhodnené obedové menu, vo mne vyvoláva pocit, že nie sú namierení výsostne na high society
a tipujem, že je to niekde na sídlisku medzi domami, tak by mi asi prišlo normálne, že niekomu sa nechcelo variť, tak si zbehol niekde na obed.
napíš im aspoň niekde recenziu
Asi mali radi Chiki-liki
Ja by som neobsluzil ani actakov
» www.obedovat.sk/bratislava/Foto...
Tých 10 minút bola proste len neschopnosť obsluhy.
neschopnosť jasná