Ja robím od septembra drepy (nohy mam dobry zaklad s futbalu)
aky mas trening? a stravu ?
Teraz cez sviatky treba objemovku riadnu Riadne komplexných sacharidov jest (ryza zemiaky..)
A masa vela potom tak v marci hodit nejaku dietu a rys
No ono k tej výske to je primeraná váha treba sa hlavne orientovat podla toho ako sa citis a ak mas niekoho kdo ti odmera percento tuku v tele
Ja teraz idem taku viacmenej kvalitnejsiu objemovku , a na jar riadnu dietu chcem ist tak 80-85kg hlavne z brucha a bokou dole a potom pokracovať v kvalitnej objemovke
Decká, inak viete, že tie všakovaké sračky, čo tak radi papáte, spôsobujú rakovinu prostaty?
Táto téma ma prinútila postaviť sa zo svojho kresla, pohľadať meter a odmerať si obvod ruky. Predpokladám, že si meriate biceps, tak som si odmeral a som veľmi spokojný Má obvod 30 cm na oboch rukách. Tá zhoda ma prekvapila.
hrudnik mam 105 cm - to viem to som porovnaval s kamaratkov, ze kto ma vacsi
pas od 80-90 nemam meter, ale takto by som to odhadoval
stehno okolo 70 a
biceps netusim, ale asi okolo 40
toto su mieri dost odhdovane, kedze nemam pri sebe cm, o dva tyzdne to sem mozem hodit normalne ked sa odmeriam (ked budem doma a budem mat cm) a som zvedavy, ze o kolko som sa sekol
Ale vieš, ty istotne sypeš, preto sa ti to formuje tak rovnomerne, ale nám, čo poctivo makáme, sa občas stane, že si naložíme nakrivo alebo tak, no a vieš... Vieš, že viem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale sme dost slaby , kulturisti mavaju cez 50
ja cvicim rok(asi 6mesiacov naozaj aktivne) a mam 43 (po cviceni)
Btw mojim cielom nieje byt velký ale silný resp nemozem si dovolit byt moc velký kvoli MMA
Cize tak do tých 95kg ako som teraz
Btw hod dalsie miery , tieto su za kludneho stav cize nie hned po napumpovani svalou m meral som to tusim nekedy ráno
Biceps 40cm
HRUDNík - 110 cm
PÁS(NEzatiahnutý)- 80cm
Stehno - 68+/- 3cm
Lýtko - 47+/- 3cm
ta odchýlka preto lebo som sa meral sám
Aký plán ideš? strava atd?
ale vyska 196
btw dobre stehno , ja mam 66 cm
ale drepy moc necvicim
najviac sa specializujem asi na bench
Ja robím od septembra drepy (nohy mam dobry zaklad s futbalu)
aky mas trening? a stravu ?
Teraz cez sviatky treba objemovku riadnu Riadne komplexných sacharidov jest (ryza zemiaky..)
A masa vela potom tak v marci hodit nejaku dietu a rys
No ono k tej výske to je primeraná váha treba sa hlavne orientovat podla toho ako sa citis a ak mas niekoho kdo ti odmera percento tuku v tele
Ja teraz idem taku viacmenej kvalitnejsiu objemovku , a na jar riadnu dietu chcem ist tak 80-85kg hlavne z brucha a bokou dole a potom pokracovať v kvalitnej objemovke
Trening
Den1 A
Prsia -BP,PD
Chrbát- Kladka, pritahy Vč
Biceps- Bicepsový zdvih Jč a Vč
Den2 A
Ramená - Tlak,vč prítahy
Triceps - fr tlak, kladka (lanká)
Nohy - Drep,zakopavanie
Den3 resp Den1 B
Prsia - tlaky Jč dole hlavou a hore hlavou
Chrbát -Veslo , kladka
Biceps - zetka,Jč opretie lakta o koleno
Den4 resp Den2 B
Ramená- tlak jč, rozpažovanie
Triceps - tlak triceps,jč za hlavou
Nohy - LP,prekopavanie
Skoro vsetky cviky mám 3x8
Od pondelka zacinam pomaličky som po chorobe
Cvicim 2+1 Po,ut,stv,pia
Od pondelka zacinam pomaličky som po chorobe
Cvicim 2+1 Po,ut,stv,pia" mam skopirovane z inej stranky kde si pisem log ,velké partie mam uz 4x8
ja mam pondelok bench , bench na sikmej lavicke , protismerne kladky
utorok , chrbat - to robim pull-ups ,mertvy tah(chcem mat dobre trapezy )
streda nic
stvrtok biceps - dvojrucna oska 15kg na kazdej strane
piatok biceps +bench
sobota bench
nedela nic
Skus nejaky trening kde 2x do týždna precvicis cele telo alebo iba vybrane partie
Este mi tam chýba triceps... nevies otom ze triceps tvorý 3/4 ruky?
dal by som si v jeden den hrudník , biceps a dalsí chrbát triceps ...
Tak sypacky ako sa to vezme, ale taky kreatin + protein nieje na zahodenie
stravu nemas niak upravenu ?
ja mam ranajky
100g ousene vlocky + 3jogurty
desiata 300g kuracie prsia + 400g ryza zemiaky ... (zerem na viac krát)
Obed co dom dal ale večšinou maso (zerem na viac krát)
desiata - nieco lahké je to pred treningom cize nejake 2banány nejakeho tuniaka z rozkom ...
vecera bud tuniak , vajcia, alebo co ostalo z obeda
Pred spaním 250g tvarohu rozmixujem v 4dcl mlieka a vypijem (pomale bielkoviny na noc)
Táto téma ma prinútila postaviť sa zo svojho kresla, pohľadať meter a odmerať si obvod ruky. Predpokladám, že si meriate biceps, tak som si odmeral a som veľmi spokojný Má obvod 30 cm na oboch rukách. Tá zhoda ma prekvapila.
pas od 80-90 nemam meter, ale takto by som to odhadoval
stehno okolo 70 a
biceps netusim, ale asi okolo 40
toto su mieri dost odhdovane, kedze nemam pri sebe cm, o dva tyzdne to sem mozem hodit normalne ked sa odmeriam (ked budem doma a budem mat cm) a som zvedavy, ze o kolko som sa sekol
Ale vieš, ty istotne sypeš, preto sa ti to formuje tak rovnomerne, ale nám, čo poctivo makáme, sa občas stane, že si naložíme nakrivo alebo tak, no a vieš... Vieš, že viem.
skuste ma prekonat ha urcite sa vam to podary
ak chcete vedet viac tak sa ma nepytajte
Do you like girls or boys?
Ježkové oči, ste ako ženy.