no vcera konecne zacala chodit nova seria .. pozerali ste ? podla mna je to uplne uzasne ... aaale nevie nahodou niekto ako sa vola ta pesnicka co isla tesne pred koncom????
no nepozeral som zabudol som na to , ale keď dávali naposledy 3. sériu tak som si musel hneď pozrieť po ang. 4. sériu lebo by som to nevydržal že či vážne zomrela a tak ...
ano ano pozerala som a som uplne nadsena ze to konecne chodi take tie stare dobre nedele ktore som kazde rano privitala serialom oc..a ten slovensky dabing sa mi fakt paci, co sa mi pri slovenskych dabingoch casto nestava
@jerry483 štvrtá séria na markíze ešte nešla, celé OC vtedy skončilo smrťou Marissy
a presne po skončení som si sťahovala celú štvrtú sériu... také dva roky dozadu..? A nie, Ryan nebude so Summer, ale Taylor, keď už sa tu také diskusie vedú...
čo sa týka pesničky, tu más výpis pesničiek z celej prvej časti, hoď do youtube a ideš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a OC je už dávno skončená
a presne po skončení som si sťahovala celú štvrtú sériu... také dva roky dozadu..? A nie, Ryan nebude so Summer, ale Taylor, keď už sa tu také diskusie vedú...
čo sa týka pesničky, tu más výpis pesničiek z celej prvej časti, hoď do youtube a ideš
"Running Up That Hill" by Placebo
"Save Me" by Jude
"Song For The Sunshine" by Belle & Sebastian
"Mr. Blue" By Catherine Feeney
"Bootleg Saint" by Sam Roberts
"A Bad Dream" by Keane
dakujem krasne
konecne x)
zas ma to chytilo xP aj ked xD clovek si pove zenie ze to je len pakarina
no trt
oc .....
laska x)
"Running Up That Hill" by Placebo je uzasny song x)
oc je uzasne x)
x)