S Orangeom mám veľmi dobré skúsenosti. Nielen že sú tam ohľaduplní ľudia, ale je tam aj dobrá atmosféra. Vždy, keď niekto niečo potrebuje a nevie to, stále mu poradia, pomôžu. Orange má otvorené aj po 18:00 a T-Mobile surovo vyráža ľudí z predajne a sú hn
no ako kde to ze mas stastie na predajnu kde ocividne pracuju normalni ludia este neznamena ze orange je bezchybny prave naopak ja mam s orange skusenosti cisto zle....
Tak mne brácho robí v orange-i takze ja mám len dobré skúsenosti sú to pre mňa "známi" i ked bracho nerobi na predajni ale pre firmy, ale aj tak kancel ma v predajni
A mam s nimi len fajn skusenosti aj v ZA co sme boli aj v BA. No v HE otras, vyhodila by som v momente.
záleží fakt od ludí a v T-mobile som nebola neviem posúdiť...
Zalezi to prsne od toho na akych ,,odbornikov,, natrafite - ja som s nimi bol spokojny ked mi davnejsie na mojom telefone nastavovali wap-ko - to boli vyrazi ked uvideli ten telefon Ani nemali potuchy co je to zac - ale nakoniec po par telefonatoch do nemecka a blavy sa to vyriesilo Aspon som si tam na ich oranzovych stolickach posedel par hodin.
Santos 789, spravas sa ako decko Nejebe ty ? Nezda sa ty ze to zalezi na ludoch ktory tam pracuju ?
A co sa cudujes ze zakaznikov vyhanaju von s predajne po 18 tej ? Ty keby si mal pracovnu dobu do 18 tej, a kazdy den sa ty o 18 tej tam najebe este 10 ludi co by si robil ? Sedel by si tom kazdy den o pol hodku alebo o hodku dlhsie ?
Asi nie, pretoze ty to nikto nezaplati. A je to len vas problem ze sa dojebete do predajne 17:55. Co vam jebe ? Sak viete ze o 18 00 zatvaraju, vydite tam stat ludi a este sa tam jebnete. Sak maju otvorene od rana do vecera, chod tam v normalnom case.
Ja som ten pripad ze kedykolvek pridem do ktorejkolvek predajne, orange, t-mobile,alebo aj hocijaky obchod z elektronikou tak mi nikto nevie poradit. Par krat som si myslel ze to je nahoda ze sa pytam hovadiny ale zistujem ze vsetci pracovncii su machru akurat ked sa tyka jednoduchych veci ktore riesia kazdy den a vtedy ta vedia aj dobre oddrbat,ale jak tam prides s inym problemom tak nevedia koho by sa skor spytali...NA VSETKO NAM TREBA ODBORNIKOV!!!
Cii no orange, čakala som mesiac na fibernet a telku na ten optický kábel či jaký vynález to je síce som si počkala , ale aký boli milí takí ochotní pracovnííci veď no patrilo by sa, čize sme maximálne spokojný fibernet šľape ako hodinky :d a od telky sa neviem odlepiť taká kvalita že som sa skoro pototo !
It, nooo maju tam viac prichuti, jedna je zla vazne, ale i tak D
aj vcera som vyfasovala zo 30 cukrikov to su sluzby!! (a to som ani v tmob nebola- ale vedla v predajni - maju take dvere, ze mozu behat navzajom do predajni)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A mam s nimi len fajn skusenosti aj v ZA co sme boli aj v BA. No v HE otras, vyhodila by som v momente.
záleží fakt od ludí a v T-mobile som nebola neviem posúdiť...
A co sa cudujes ze zakaznikov vyhanaju von s predajne po 18 tej ? Ty keby si mal pracovnu dobu do 18 tej, a kazdy den sa ty o 18 tej tam najebe este 10 ludi co by si robil ? Sedel by si tom kazdy den o pol hodku alebo o hodku dlhsie ?
Asi nie, pretoze ty to nikto nezaplati. A je to len vas problem ze sa dojebete do predajne 17:55. Co vam jebe ? Sak viete ze o 18 00 zatvaraju, vydite tam stat ludi a este sa tam jebnete. Sak maju otvorene od rana do vecera, chod tam v normalnom case.
Nebudte najivny...
kamarati mi tam robia, cize tam chodim velmo rada, zakyvame si vzdy ked idem okolo, doma mam uz asi 15 pier t-mobile v 3 roznych farbach D
a este dobre cukriky maju D
aj vcera som vyfasovala zo 30 cukrikov to su sluzby!! (a to som ani v tmob nebola- ale vedla v predajni - maju take dvere, ze mozu behat navzajom do predajni)