Lucka je najlepšiaaaaa... ale najdrahšia... :/ Má najmenej cukru, no na to výraznú chuť.
Donedávna som mal najradšej Zlatú studňu Modré hrozno, ale ešte staršie vydanie. Toto nové je tiež dobré, ale málinko horšie. Keď to nahradzovali, mal som možnosť vyskúšať a porovnať obe som mal doma.
A štandardne Rajec - Gaštan.
Magnesie red su fajn, ale sú drahšie a su také umelšie. Kupujem len tie tri... Rajec, Zlatá studňa alebo ak tak Lucku najnovšie, to som len objavil teraz ...
Mattoni a ostatné sú nič moc alebo presladené.
Keď minerálku tak kupujem len čistú, Gemerku asi najčastejšie jemne perlivú alebo Magneziu, inak ochutené nekupujem ale keby si mám takto vybrať tak Baldovská grep je vždy dobrá.
@ladydoga Baldovska sa mi zda byt taka umela a moc sladka ci sa mi to len zda?
@wistingher ja som si oblubil Ondrasovku je taka nieco medzi ani presladena podla mna ani slabo ochutena a je lacna a ma super prichute a take prirodzene nie umele ale zda sa mi ze aj Rajec je dobra
Nie, preco by som pila sladku vodu? A preco by som pila vodu balenu v plaste? Ved voda tece z kohutika a ked mam velmi uchylnu naladu a chcem daco sladke, urobim si caj s medom.
@staphylococcus to je uz velka uchylarcina ze sa nehanbis caj s medom pit! :S no ale super ze tak zdravo zijes a pijes zdravu vodu napoj z vodovodu a asi zacinam mat rad tvoje komenty napriklad tento teraz
kedysi rajec, ale teraz už nepijem ani ten.. príde mi to moc sladké a ani sa z toho poriadne nenapijem..
keď tak v lete si dám skôr občas radler, ale aj to mi už prestalo chutiť
@staphylococcus no sak jasne ze pit vodu z vodovodu je v nasich koncinach normalne skor je divne ak ju niekto vobec nepije ak teda nema zdravotne problemy ktore mu v tom brania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Donedávna som mal najradšej Zlatú studňu Modré hrozno, ale ešte staršie vydanie. Toto nové je tiež dobré, ale málinko horšie. Keď to nahradzovali, mal som možnosť vyskúšať a porovnať obe som mal doma.
A štandardne Rajec - Gaštan.
Magnesie red su fajn, ale sú drahšie a su také umelšie. Kupujem len tie tri... Rajec, Zlatá studňa alebo ak tak Lucku najnovšie, to som len objavil teraz ...
Mattoni a ostatné sú nič moc alebo presladené.
@wistingher ja som si oblubil Ondrasovku je taka nieco medzi ani presladena podla mna ani slabo ochutena a je lacna a ma super prichute a take prirodzene nie umele ale zda sa mi ze aj Rajec je dobra
@Staphylococcus fakt vobec ich nepijes ?
keď tak v lete si dám skôr občas radler, ale aj to mi už prestalo chutiť
Mineralky su budiš gemerka mitická baldovska...
Rajec je myslim tiez pramenita voda.
Bonaqua neviem. Mattoni tiez neviem.