mňa by zaujímalo, prečo to "neokoštoval" v tom videu on, keď je také bez závad a chutí ako hovädzie..aj keď možno budem krutá...v krajinách tretieho sveta by to možno nebolo najhorším riešením....
@deadfancy pri konci to je aj on ako hamburger. Myslím si, že bez závad to môže byť. V zahraničí dokonca bežne recyklujú všelijaké splašky a potom to ľudia pijú.
@kika2211 je to aké čudné, viem, ale určite by som nepísal, že "sprostí Japonci". Keby máme vedu aspoň z 10% na takej úrovni ako oni, boli by sme šťastní.
@nicoolka ver tomu ze keby si umierala hladom tak hej
uznavam, neznie to velmi chutne a dobrovolne by som to nejedla..
ale. to ale je tu vzdy. lubim ale
viete ze napriklad lieky na imunitu sa robia z ludskej alebo prasacej krvi? ze najucinnejsia urea v najlepsich kremoch je ta prirodzena cize nie umelo vyrobena. vacsinou pochadza z konskeho alebo kravskeho mocu. najznamejsia a najkvalitnejsia vona pizmo pochadza zo semennikov isteho druhu jelena.
a ked uz sa o splaskoch bavime.. ak si myslite ze nepijete recyklovane splasky (ci uz prirodne alebo umelo) myslite si dalej
"Pižmo bylo hojně využíváno především v parfumerii, kde se používalo jako tzv. fixátor k prodloužení trvanlivosti vůně. Lov kabarů je dnes z důvodu jejich ohrožení zakázán a pižmo je vyráběno synteticky."
cvlastne pokiaľ by som nevedl, z čoho to pochádza a bolo mi to naservírované ako rezeň´ možno by som nenašiel rozdiel ale keby mi povedali že ten rízek je ze sračiek... asi by som to nedopapal ovšem rovnakým spôsobom sa dajú jesť aj psy, mačky a čo ja viem čo iné v guláši sa to nespozná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@kika2211 je to aké čudné, viem, ale určite by som nepísal, že "sprostí Japonci". Keby máme vedu aspoň z 10% na takej úrovni ako oni, boli by sme šťastní.
uznavam, neznie to velmi chutne a dobrovolne by som to nejedla..
ale. to ale je tu vzdy. lubim ale
viete ze napriklad lieky na imunitu sa robia z ludskej alebo prasacej krvi? ze najucinnejsia urea v najlepsich kremoch je ta prirodzena cize nie umelo vyrobena. vacsinou pochadza z konskeho alebo kravskeho mocu. najznamejsia a najkvalitnejsia vona pizmo pochadza zo semennikov isteho druhu jelena.
a ked uz sa o splaskoch bavime.. ak si myslite ze nepijete recyklovane splasky (ci uz prirodne alebo umelo) myslite si dalej
"Pižmo bylo hojně využíváno především v parfumerii, kde se používalo jako tzv. fixátor k prodloužení trvanlivosti vůně. Lov kabarů je dnes z důvodu jejich ohrožení zakázán a pižmo je vyráběno synteticky."