Bravčové mäso a ludské mäso je na nerozoznanie, je to potvrdené, čiže by to bolo ako keby som žral prasa...
Tak v prípade vojny, ked mäso, tak hocijaké...
@rayennn nejaký rozdiel aspon nepatrný tam snáď bude. Predsa ani medzi mäsami ktoré človek bežne je, neexistujú dve ktoré by chutili tak rovnako že by sa nedali odlíšiť.
No v prípade, že by mi hrozila smrť hladom áno, ale bolo by mi to maximálne nechutné, keby viem, že to čo práve jem bol kedysi nejaký človek .... :ble:
@obliviate Miniálne rozdiely su vsade...
Ale chutovo by si to takmer nerozoznala, a ak by kdosi umieral od hladu a dal si ludske maso, bolo by to akoby jedol bravcovinu...
@rayenn niekedy by som chcel vedieť z kade ty čerpáš myšlienky a informácie?
Nie, že by na tom nejak extra záležalo ale podľa ľudí, ktorý ho ochutnali chuťou a konzistenciou pripomína najviac hovädzie.
Skúsil som to ešte aj do googlu dať a to isté mi napísal takže fakt by som chcel vedieť z kade čerpáš
Ak by to bolo za okolností aké si opísal a išlo by o prežitie myslím si, že aj tí čo píšu nie (nie všetci ale určite niekto áno) by ho zjedli. Nedbali by ste v takej situácii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale inak nie.....
Tak v prípade vojny, ked mäso, tak hocijaké...
Ale chutovo by si to takmer nerozoznala, a ak by kdosi umieral od hladu a dal si ludske maso, bolo by to akoby jedol bravcovinu...
Nie, že by na tom nejak extra záležalo ale podľa ľudí, ktorý ho ochutnali chuťou a konzistenciou pripomína najviac hovädzie.
Skúsil som to ešte aj do googlu dať a to isté mi napísal takže fakt by som chcel vedieť z kade čerpáš
a cigáň bude chutiť ako údene pliecko, či
joj, s tebou písať to ako sa baranom sa trcať :ehm:
Ježiša ukrižovali a nie upálili