Čo si myslíte o tej vakcíne? Myslíte že je bezpečná?
Pýtam sa, pretože teraz sa vraj na slovensku rozbehne hromadné očkovanie, ale len pre vekovú skupinu 10 až 18 rokov. A dostanete za to, že sa dáte očkovať, niečo cez 200 eur...
@wera55555 Netuším, to bolo už asi pred dvomi mesiacmi, ale chytiť som to mohla hocikde... Na ulici, v MHD... Ale ako hovorím, nič to nebolo. To isté, ako normálna chrípka, len som musela byť dlhšie doma
ockovanie proti akejkolvek chripke je blbost. pri ockopvani ti daju do krvi nieco ako virus a ten ti ma vytvorit imunitu, lebo tvoje telo sa tomu bude branit. otec jedneho mojho kamosa na to zomrel.
Vsetkym odporucam si pozriet diskusiu o prasacej "zabijackej" chripke, ktoru viedol nikto iny ako pan Hrib v relacii Pod Lampou -> » www.tyzden.sk/lampa/lampa-z-2...
200euro??? to co za bajkiii?! inac som pocul, ze cela ta prasacia chripka je len mytus, blud, ktory vytvorili firmy ktore vyrabaju lieky, aby v case krizi maly zakazky. aj podla mna je to blud, ziadna pandemia prasaciej chripki neexistuje!!!.
@Yurian@Method Ja si myslim ze v niecom mate obaja pravdu. Yurian, pri ockovani ti do tela davaju deaktivovany virion, teda neaktivny virus na zaklade ktoreho ziska tvoja imunita akysi "boost", pretoze pamatove biele krvinky si toto cudzie teliesko "zapamataju" a ked chytis aktivny virus tak ho lahsie zneskodnia...to je take jednoduche zhrnutie. Nie pri vsetkych virusoch je to rovnake...niektore ockovania ti vydzia cely zivot, ine sa musia opakovat.
Mas pravdu ze proti chripke je ockovanie take...zvlastne, pretoze virus sa vracia kazdy v rok zmutovanej podobe, teda ockovanie z minuleho roku je bezpredmetne, a pomoze to zrejme iba istemu percentu zaockovanim (ale pozor, toto sa neda povedat o vakcinach proti kiahnam ci obrne, tie su moc moc dolezite a maju v podstate 100 percentnu ucinnost ).
Method, film Zeitgeist iste treba brat s rezervou ...ale je tam to velke ALE. Popravde, ja by som sa vobec necudoval keby je aj vsetko v tom filme pravda
@Lordjogi je to ucelovo natocena konspiracna teoria, takych teorii je na nete milion, kazdopadne uz len pri pade WTC musi dojst kazdemu, ze tu nieco nehraje...a tie chipy...tie chipy budu...tym som si isty, otazne, je co vsetko budu obsahovat a na ake vsetky funkcie budu urcene a ci budu povinne a co sa stane s tymi co si ich nebudu chciet dat
@Lordjogi inymi slovami ako si povedal ty...neprekvapilo by ma ak by to bola pravda, lebo minimalne teoreticky to pravda byt moze, nieje to ziadne scifi.
@Method Ano konspiracnych teorii je milion. Ale uvedom si ze ludska historia je uplne pretkana konspiraciami, klamstavmai, podvodmi...dialo sa to, deje sa to a bude sa to diat. Sam som videl mnoho filmov, ale myslim ze Zeitgeist ich jednoducho valcuje. Mnohe taketo filmy nemaju vobec nic spolocne s realitou...napriklad ja sa velmi zaujimam o mytologiu a historiu nabozenstiev a v tej prvej casti ako toto spominali, tak to maju naozaj pravdu. V takmer kazdej mytologii sveta su takmer identicke pribehy ako v Biblii. Nazory ktore su vyjadrene tam zastavaju aj mnohi politici, prognostici a respektovani historici ci spisovatelia. To je naozaj velmi premyslene dielko...a v mnohom, v podstate v takmer vo vsetkom som s nim ja osobne suhlasil...ak je to pravda tak sa nas svet ocitne v podstate v uplne rovnakej situacii ako v novele 1984 od Georga Orwella. Chipy proste nahradia obcianske...a ked ti ich vypnu tak prestanes existovat, ja si myslim ze je to tiez tak. Velmi sa mi ten film pacil...a nemal som pocit ze som bol manipulovany. Bolo to take zhrnutie nazorov mnohych ludi, nemam pocit ze by sa mi tam ten rozpravac niecim silou mocou vtieral ani nic podobne. Bolo to velmi dobre spravene...dvojku som este nevidel ale velmi sa na nu tesim.
@Lordjogi poznam inteligentnych ludi...inteligentnejsich ako ja, studovanejsich ako ja...ktori sa zo Zeitgeistu smeju...musis si uvedomit, ze su to teorie, ziadne dokazy. Mas konspiracne teorie o mesiaci, nasa, vesmire, WTC, chipoch, HAARPe, zidoch, nadnarodnych organizaciach...su ludia co tomu veria...su ludia ktori tomu neveria...ja neviem comu mam verit...o tych RFID chipoch...ano, viem si to realne predstavit, ze to v buducnosti bude...ano viem si aj realne predstavit to, ze bude 1 mena, 1 svetova banka...bola by to nova forma spolocnosti, kde by nepohodlnych jednoducho odstranili....ved uz teraz Rockefeller sa vyjadril, ze internet je najvacsia hrozba USA, lebo o nich siria taketo konspiracne teorie...ovladnu internet a ludia uz nebudu mat ziaden zdroj informacii len kontrolovane media... ALE! Uz horsie si viem predstavit ako sa vysporiadaju s tymi vlnami odporu, ktore by pri zavadzani chipov nastali...a este menej si viem predstvavit ako by kontrolovali 7 miliard ludi...este menej si viem predstavit, ze zariadenia HAARP dokazali vyvolat zemetrasenia v Cine a napriklad aj na Haiti. Myslim si ze vsetko to pravda nieje, ale uz len ked si clovek pozrie pad WTC, zisti, ze tam jednoducho nieco nehraje...ze co...tak to uz tazko bezny smrtelnik zisti, to vedia iba zainteresovani ludia...chemici,fyzici,architekti,statici...Myslim, ze rad povedal pan Mojzis v relacii Pod Lampou, ze on nema ani potrebu sa k takymto konspiracnym teoriam vyjadrovat ,lebo on vie svoje a nema potrebu presviedcat sfanatizovany dav...ludia aj tak budu verit tomu comu chcu verit A v podstate neviem preco sa tak buria proti tym chipom...proti zlocincom by to bolo fajn...mobilne siete sa odpocuvaju od 80tych rokov a to je fakt...nikomu to doteraz nevadilo, ked by bolo chipy podla ktorych by vedeli zistit vasu polohu zrazu uz nieje dobre ? Ved normalnych ludi by si aj tak nevsimali ...Kazdopadne, ak su nejake nadnarodne organizacie...nejaka ELITA...ktora riadi vsetky podstatne procesy na zemi...chipi by im zarucili len vacsiu kontrolu...len velmi nechapem na co im to je...ved podla vsetkeho uz teraz maju podplatene vlady, vsetky organizacie etc., tak naco vacsiu kontrolu...nevidim v tom ciel... No, cim dalej sa tomu venujem tym viac mi z toho jebe a to sa tomu venujem len 2 dni poriadne...2 dni...Jedine co som zistil, ze je to na zamyslenie...neverim mediam, telku nepozeram uz 2 roky vobec...ak zacnu kontrolovat internet a nezavisle media, nebudem mat pristup k ziadnym informaciam a prakticky sa mozem aj posrat, to bude najvacsia diktatura, budeme ako cvicene opice. Teda dufam, ze nic take nebude a takto to neskonci ani ziadnym koncom sveta, ani ziadnou svetovou vojnou...
Keby sme aj zistili, ze tie teorie su pravdive...ako sa postavit na odpor...no jedine tak, ze sa nedame zaockovat proti vymyslenej smrtiacej prasacej chripke...a to bez debaty, schvalne, je normalne ak autorke @1 prispevku ponukal lekar 200€ zato, ze sa da zaockovat proti prasacej chripke ? No zda sa vam to normalne ? Mne teda nie. Nezda sa mi ani normalne, ak v USA vobec uvazuju o nasilnej vakcinacii...toto teda nie, tvrdia, ze to je pandemia...ano...lebo sa pripady vyskytli na celom svete, ale na to aby to niekoho zabilo je potrebna prasacia chripka, iny virus + oslabeny imunitny systen organizmu, to bolo vyjadrenie virologov a chemikou napriklad u Hriba Pod Lampou...a nezda sa mi ani normalne, ze ked sa tam preberaju temy a veci, tak na 2-3mesiace je stopnuta jeho relacia a niekto ho zmlati za jeho vyroky, cudo ze ho nezabiju, lebo je nepohodlny a hovori pravdu. Takyto je tento svet, staci ovladnut media a stavate sa tvorcami dejin ludstva...Ved kolko ludi si v dnesnej dobe zhana kvalitne objektivne informacie...z viacerych zdrojov...porovnava....utvara si nazor ? Ked 1% tak vela...vacsina pride domov, pozrie si spravy a ziju si svoj zivot. Inak, som normalny a nechcem posobit paranoidne, ale to, ze sa tu deju svinstva je fakt...svinstva sa vzdy diali, vid historia...a vzdy sa diat budu...a kto tvrdi opak je imho naivny good night, aj tak to nikto neprecita
@Method Ja som si precital Ano aj ja poznam ovela mudrejsich ludi ako ja...ale aj ovela mudrejsich ktori zdielaju identicky nazor s filmom Zeitgeist. Historia je preplnena pokusmi mocnych ovladat ludstvo ako svoju babku. V Europe sa to cirkvi darilo dlhe dlhe storocia. Dnes su vsak mnohi upokojeni akousi falosnou predstavou ze sme od toho vsetkeho uz dlho zachraneni. Je to vecou nazoru...mozeme sa len domnievat. Ale ako som povedal ja aj ty...historia je preplnena lzami. My sa vsak pravdu nikdy nedozvieme, pretoze ta pravda je sudena len tej ELITE o ktorej si pisal. Ja mam taky pocit v poslednom case ze z toho filmu sa smeju ludia ktori uplne odmietaju takymto sposobom co i len uvazovat...povazuju to za hlupost pretoze su jendoducho naivni. Clovek moze byt mudry, ale zaroven moze byt i naivny. Totiz, ono neexistuju ani ziadne dokazy ktore potvrdzuju oficialne stanovisko o pade dvojiciek, cipoch, nabozenstvach, vakcinach...nic take neexistuje. Ked si niekto dovoli vyslovit iny nazor nato ako ponuka oficialne vysvetlenie (a z historie velmi dobre vieme ze tie oficialne vysvetlenia boli z velkej casti v podstate len spletou klamstiev), su okamzite mainstreamom oznacene za "konspiracne", co je v podstate take novodobe a slusne slovicko cim chcu noviny a novinari povedat "totalna kktina" (s prepacenim). Ale treba nadtym uvazovat...triezvo uvazujuci clovek by mal vzdy zvazit vsetky pohlady na danu temu...potom sa moze priklonit na tu o ktorej si mysli ze je spravna, ale nikdy by nemal odsudzovat a smiat sa (v tom filme nie su teda ziadne veci na smiech...napriklad to ze sa amici nechali vedome vtiahnut do oboch vojen, a ze natom riadne zarobili a predavali zbrane a vojensky material obom stranam je vseobecne zname dnes, v podstate to najdes v kazdek kronike prvej a druhej svetovej vojny.) z nazoru ineho, pretoze v TAKYCHTO veciach si nikdy nemozes byt isty ako to skutocne je. Historia je velmi neobjektivna veda. Ak chces skumat sucasnost, tak to je este namahavejsie a neobjektivne, pretoze k nam obycajnym ludom sa vacsinou o podobnych temach dostanu len nejake kosti ktore boli hodene plebs.
Nie je to normalne, to mi pripada ako keby si ju chceli kupit na lekarsky experiment Ja nerozumiem ako funguje HAARP a netusim co si mam o tom mysliet...co sa tyka pristatia na mesiaci, ono je totizto pravda ze ako jediny dokaz ktory je poskytnuty od nasa ze tam clovek bol su obrazky a videa (kamene mozu byt jendoducho mesacne meteority), a v kvalitnych filmoch o tomto sa ti ludia len pytaju ze PRECO su tie fotky take ake su, preco su tam take otazniky a nasa jednoducho nato nevie uspokojivo odpovedat. Takisto by som nebol prekvapeny keby bol moon landing iba moon hoax. Ako sa vravi...If you can´t make it, fake it Su to veci, ktore sa nikdy nikdy nedozvieme.
Definuj slovo zlocinec...zlocinec moze byt pre vladu aj clovek ktory len nezdiela ich nazor. Toto je velmi vrtkave. V stredoveku si bol zlocinec a hriesnik zato ze si sa snazil venovat vede. V arabskych krajinach je zena zlocincom pokial si co i len poda ruku s inym muzom ako svojim manzelom. Pojem zlocinec je pre kazdu spolocnost iny. V novele 1984 je zlocincom ten, kto ma co i len nespravnu mimiku, cudne spravanie ci myslienky ktore nevyhovuju vladnucej strane. Clovek by nikdy nemal odovzdat svoje osobne slobody do ruk hrstke ludom a toto sa dnes postupne deje vsade. Je to velmi nebezpecne...
@Lordjogi jedinym riesenim vidim, bud odmietnut vakcinaciu a chipy na plnej ciare MASOVO inac to nevidim, nepohodlnych politikov umlcia, nepohodlne krajiny umlcia...alebo sa odtialto zdekujem niekde ...ja ani neviem kde, uz som rozmyslal o Novom Zelande...alebo Afrike...celkovo keby sa nieco stalo, keby sa risovala vojna etc.
@Lordjogi a hej , vzdat sa slobody na ukor zaistenia bezpecia spolocnosti je jedna vec, ale toto uz ...odtial , potial...Hm, ale ked je nejaka elita...(mozno ani nieje, co my vieme) je malo pravdepodobne, ze ta elita ma rovnake ciele, zaujmy a ak ak hej, ked budu chciet, presadia si svoje...jedine, ze budeme protestovat proti vakcinacii a chipom...hromadne...to si ludia musia uvedomit a nie ako tuna pisal typek, ze ked mu za zaockovanie daju 200 € tak sa da zaockovat....pane boze, chlapce nieje ti to divne , dostat od doktora € za zaockovanie proti "smrtelnej" chripke ? Nemozes si to kupit, nepreplati to poistovna, je to od statu. Toto nieje zdravotnicke ockovanie, ale politicke. Tolko moj nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Absolútne nič to nebolo... Čiže očkovanie považujem za maximálne bezpredmetné...
Čiže k téme, 200 eur by mi za to určite nestálo... Byť nejakým pokusným králikom...
Mas pravdu ze proti chripke je ockovanie take...zvlastne, pretoze virus sa vracia kazdy v rok zmutovanej podobe, teda ockovanie z minuleho roku je bezpredmetne, a pomoze to zrejme iba istemu percentu zaockovanim (ale pozor, toto sa neda povedat o vakcinach proti kiahnam ci obrne, tie su moc moc dolezite a maju v podstate 100 percentnu ucinnost ).
Method, film Zeitgeist iste treba brat s rezervou ...ale je tam to velke ALE. Popravde, ja by som sa vobec necudoval keby je aj vsetko v tom filme pravda
Nie je to normalne, to mi pripada ako keby si ju chceli kupit na lekarsky experiment Ja nerozumiem ako funguje HAARP a netusim co si mam o tom mysliet...co sa tyka pristatia na mesiaci, ono je totizto pravda ze ako jediny dokaz ktory je poskytnuty od nasa ze tam clovek bol su obrazky a videa (kamene mozu byt jendoducho mesacne meteority), a v kvalitnych filmoch o tomto sa ti ludia len pytaju ze PRECO su tie fotky take ake su, preco su tam take otazniky a nasa jednoducho nato nevie uspokojivo odpovedat. Takisto by som nebol prekvapeny keby bol moon landing iba moon hoax. Ako sa vravi...If you can´t make it, fake it Su to veci, ktore sa nikdy nikdy nedozvieme.
Definuj slovo zlocinec...zlocinec moze byt pre vladu aj clovek ktory len nezdiela ich nazor. Toto je velmi vrtkave. V stredoveku si bol zlocinec a hriesnik zato ze si sa snazil venovat vede. V arabskych krajinach je zena zlocincom pokial si co i len poda ruku s inym muzom ako svojim manzelom. Pojem zlocinec je pre kazdu spolocnost iny. V novele 1984 je zlocincom ten, kto ma co i len nespravnu mimiku, cudne spravanie ci myslienky ktore nevyhovuju vladnucej strane. Clovek by nikdy nemal odovzdat svoje osobne slobody do ruk hrstke ludom a toto sa dnes postupne deje vsade. Je to velmi nebezpecne...