neriesim je mi to jedno,ze ma niekto kritizuje.prijmem to v pohode a beriem to ako signal,ze nieco robim zle a mozem popracovat na tom aby som to napravil
úplne najhoršie prijímam kritiku od človeka ktorého si vážim a uznávam ho (tréneri napr. → lebo viem, že sa vyznajú), aj keď je tá kritika prinesená zvyčajne veľmi jemne (alebo aj nie ), ale zas ma posúva ďalej
@n0win0u v príručke sk pravopisu som nespozoroval, že pomenovanie rodiča ženského rodu dostalo nový ekvivalent ??? či sa ti zatočila pri písaní zatočila hlava?
*cez brata sa ako tak prehryziem, lebo to beriem tak, že už s nami dlho nebýva a tak nevie posúdiť, koľko makám...čož' neznamená, že ma to neraní, ale rozhodne nie zásadne...
*starí rodičia...to vôbec...
*priateľ ma vďaka bohu nikdy nehanil...skôr by som povedala, že ma ako jeden z mála stále podporuje a drží nad vodou, za čo som mu veľmi vďačná...
*kamaráti...tých mám ako šafránu, nezvyknú ma kritizovať a aj keby, tak to beriem skôr ako konštruktívnu kritiku, ktorá ma nezrazí na kolená...
*známi...no, tých je veľa a keďže nepatria do kolonky kamaráti, nie je o čom
a teraz sa dostávam ku koreňu problému...rodičia...
ach...vidia koľko makám, že nič poriadne nestíham, nezastavím sa ani po nociach a predsa nájdu niečo, za čo ma zvozia pod čiernu zem...stále... a bolí to, dosť to bolí, lebo práve od nich by som to nečakala, keďže spolu žijeme v jednej domácnosti a vidia, že sa nikdy neflákam...ani na sekundu..
ale čo už...aj keď ma dostanú do kolien, drahý stále podvihne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a inak @7
kritiku berem ako palivo pre zlepšenie sa a posun k lepšiemu, takže...
*starí rodičia...to vôbec...
*priateľ ma vďaka bohu nikdy nehanil...skôr by som povedala, že ma ako jeden z mála stále podporuje a drží nad vodou, za čo som mu veľmi vďačná...
*kamaráti...tých mám ako šafránu, nezvyknú ma kritizovať a aj keby, tak to beriem skôr ako konštruktívnu kritiku, ktorá ma nezrazí na kolená...
*známi...no, tých je veľa a keďže nepatria do kolonky kamaráti, nie je o čom
a teraz sa dostávam ku koreňu problému...rodičia...
ach...vidia koľko makám, že nič poriadne nestíham, nezastavím sa ani po nociach a predsa nájdu niečo, za čo ma zvozia pod čiernu zem...stále... a bolí to, dosť to bolí, lebo práve od nich by som to nečakala, keďže spolu žijeme v jednej domácnosti a vidia, že sa nikdy neflákam...ani na sekundu..
ale čo už...aj keď ma dostanú do kolien, drahý stále podvihne
btw moja mama vždy všetko skritizuje a nikdy ma nepochváli (keď tak, za nejakú sprostú jednotku, jak keby som ich dostával raz za uhorský rok)
ak je nespravodliva a nezodpoveda realite, od kazdeho