@ssnehulienka priamo v t-mobile urcite nie...pokial viem tak ti to jednoducho nespravia...cosi som pocul ze az po uplynuti pausalu na ktory bol brany...aj to za to pytaju vela...mali by to vediet spravit v kazdej predajni s telefonmi...
cena by bola uz spominanych 20 mozno az 30e...
o zaruku tym samozrejme prichadzas pretoze je to hrube zasahovanie do telefonu..ak by sa ti ale telefon pokazil nehovor pri reklamacii ze si ho davala odblokovat..ak na to nepridu nemal by s tym byt problem..
pripomienku mam len jednu...pri odblokovani je iste riziko ze telefon potom zacne blbnut alebo klakne uplne...zalezi od toho kto a ako to robi...
a este jedna vec na zaver..nokia 500 je docela novy model...neni iste ci uz je soft na to aby sa ten tel dal odblokovat...
No mne odblokovávali, ale to už bolo po skončení paušálu, to stálo nejaké 4 eurá či koľko. Ale keď je nový, tak neviem, spýtaj sa koľko by to stálo priamo u nich alebo v bazároch alebo nejakých Nokia servisoch
ja som prechádzala z T-mobile do O2 a odblokuvávali mi ho v Orange-i tam to vyšlo najlacnejšie,pokiaľ som zistila ale nepamätám si koľko presne,ani ako to bude u teba :/
@ssnehulienka myslim ze hej...ked je brany na pausal tak ti to len tak lahko nespravia...ak si das zan plnu cenu tak mozno blokovany nebude...ale to by som uz v takom pripade kupoval telefon v nejakom eshope..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
... ak bude nejaký problém z mobilom (čo by nemal) tak sa kludne možeš na mňa obrátiť
... btw. skús pohladat nejaký mobil-bazar / predajňu ... neviem či DK nejakú sú ale v ZA sú ich mraky
cena by bola uz spominanych 20 mozno az 30e...
o zaruku tym samozrejme prichadzas pretoze je to hrube zasahovanie do telefonu..ak by sa ti ale telefon pokazil nehovor pri reklamacii ze si ho davala odblokovat..ak na to nepridu nemal by s tym byt problem..
pripomienku mam len jednu...pri odblokovani je iste riziko ze telefon potom zacne blbnut alebo klakne uplne...zalezi od toho kto a ako to robi...
a este jedna vec na zaver..nokia 500 je docela novy model...neni iste ci uz je soft na to aby sa ten tel dal odblokovat...
ale dokelu! ved!!
Inak ked je brany z t-mobilu, je rozdiel ci je brany na pausal a inak?
btw ked budes chcet hrat na tom telefon zadarmo nejake hry alebo budes potrebovat nejaky soft tak pisni (sms, ts)..poradim