Desí ma ísť na strednú školu, pretože nechcem pretrhnúť tie vzťahy ktoré mám teraz na základnej... Ja viem, môžme sa stretávať, ale už to NIKDY nebude také ako predtým, a z toho sa mi hrnú slzy do očí. Najmä kvôli mojej najlepšej kamarátke. Povedali sme s
jeb na to .. málokedy sa stane taká vec že najlepšími kamoškami ostanete navždy.. ale možno aj hej... kto k tebe patrí tak si nájde cestu a vráti sa....určite by ste sa raz odlúčili od seba takže nemá zmysel to riešiť.. ešte stretneš v živote veľa ľudí... keď sa niečo končí začína sa niečo nové .. bla..bla....bla.. takže teš sa na nových ľudí nové príležitosti a nové zážitky
som na tom rovnako...predstava, že po 9 rokoch budem medzi úplne inými ľuďmi je dosť zlá .. budú mi strašne chýbať aj takí ôsmaci napr...aj mladší...ale našťastie idem na školu s najlepšou kamoškou (snáď)
so spolužiakmi sa môžeš stretávať a potom si budeš vaše kamarátstvo vážiť oveľa viac.na strednej a na intráku spoznáš veľa nových ľudí, nájdeš si partiu ničoho sa neboj, bude to fajn
po mojom odchode z ZS na osemrocne sa moje priatelstva pomaly rozpadli, po odchode z osemrocneho na obycajnu strednu sa stalo to iste a po odchode na VS zase to iste. nemam vela priatelov a tych co mam som spoznala inde nez v skole. zo skoly mi ostali tak mozno 3 priatelky. ale to ta asi velmi nepovzbudi.
Keď som išla ja na strednú tiež som sa cítila podobne, nechcela som odísť, bála som sa, že si nenájdem kamošov. Ale našťastie som si našla super kamošku. A s bývalými spolužiakmi sa nestretávam, aj keď sa snažíme stretnúť nikdy to nevyjde, lebo každý má inokedy čas. A neboj sa stredná je v pohode, zvykneš si veľmi rýchlo a nájdeš si nových kamošov A keď ste najlepšie kamošky s kamoškou tak nimi aj ostanete.
Zivot je zmena...s naj kamaratkou nebudes do smrti..vsetci zomru...stretnes inych ludi...lepsich aj horsich..nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt horsie...budu sto krat horsie veci ako toto
zo základnej mi neostali žiadni kamaráti, nepatrila som do ich kolektívu, takže na strednú som sa tešila, resp bolo mi jedno že tam idem a nikoho nebudem poznať
dakedy sme spolu držali, dakedy nie a keď sme sa posledný deň lúčili, tak skoro všetky dievčatá plakali a objímali sa, triedna plakala a ja som len na nich pozerala.. bolo mi to ľúto, ale neviem no.. dajako neprejavujem takto city najavo a ešte keď tam plakali v objatí ľudia, ktorí sa celé tie roky nemali radi..
ale asi to nebolo nejako veľmi úprimné, keďže už prešiel skoro rok a ešte ani raz sme sa nestretli.. ako nejaké skupinky alebo len tak náhodne v buse, v meste,.. tak to hej, ale keby sme chceli také triedne stretko, tak to by určite nie všetci prišli
a na strednú som sa tešila, chcela som spoznať nových ľudí a to aj vyšlo je mi tam lepšie než na základnej a som spokojná
ja sa tesim na strednu,na novy kolektiv,nove prostredie,vsetko...mozem povedat,ze mam sancu stat sa novym clovekom a zaposobit aspon niekde po 9 rokoch
Aj ja som sa bala, mala som najlepsiu kamaratku, ktora vedela vsetko a boli sme spolu furt, uz som bola u nich jak doma... A tiez som sa bala, ze sa to pretrhne, nuz nebudem ti klamat aj sa to pretrhlo.. Obodve v inych mestach.. Este po prvom rocniku na strednej v pohode ale v druhaku uz totalny konec.. Nevideli sme sa rok.. Nuz neviem asi kazdy potrebuje nadviazat nove vztahy v novom kolektive a bohuzial zaneviera na tie stare... Strasne mi je to terraz luto, stretavam sa uz len s jednou byvalou spoluziackou zo zakladky a aj to bohuzial velmi malo lebo mam taku skolu ako mam, prax sem akcia tam a ked som doma som rada ze som doma..
ale ked sa budete snazit obidve urcite budete kamaratky nadalej, len sa musis zmierit s tym, ze aj ty budes mat aj ine a ona tiez.. Ale stredna je super! Myslim ze najpevnejsie puta ziskas prave tu, a o intraku nehovoriac, intrak je super urcite sa tes! Drzim palce
@daydreamaway toto som prežívala keď som mala 13 najlepšia kamoška s ktorou som bola každý deň odchádzala na strednú a úplne ma to ničilo trvalo mi asi 2 mesiace kým som pochopila že tým sa svet nezrúti....je to dva roky stretávame sa dosť málo ale naďalej sme si tak blízke a keď sa stretneme tak si úplne všetko vyrozprávame a obom je nám ľahšie na duši ,.... inač aj mne bude asi ľúto za naším ročníkom celkom mi tento posledný rok dobre padli a úplne z radosťou chodím do školy -áno som potencionálne chorá na mozog-
Na zakladke nas bolo 17 na strednej 33 ,cize pre mna to bolo hrozne.na zakladke sme sa vsetci poznali,s niektorymi som chodil devät rokov,super kamaratstva.na strednej sa bavim tak s 15ludmi a uz sa tesim ze z tade vypadnem.na zakladku nikdy nezabudnem,keby zabudnem na strednu,vobec by ma to nesralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale zase neboli sme až taký úžasný kolektív, takže sa ani niet čomu čudovať.
so spolužiakmi sa môžeš stretávať a potom si budeš vaše kamarátstvo vážiť oveľa viac.na strednej a na intráku spoznáš veľa nových ľudí, nájdeš si partiu ničoho sa neboj, bude to fajn
a ja som bola rada, že to skončilo, nemala som to tam rada
a ja som bola rada, že to skončilo, nemala som ich rada
boli sme sice dobri kamarati ale boli sme len deti..ja som sa na gymnazium a novych ludi tesil neskutocne
s ludmi so zakladnej sa nestretavam vobec a vobec mi to nevadi, naopak, z gymnazia som si odniesol najlepsich kamaratov
ale asi to nebolo nejako veľmi úprimné, keďže už prešiel skoro rok a ešte ani raz sme sa nestretli.. ako nejaké skupinky alebo len tak náhodne v buse, v meste,.. tak to hej, ale keby sme chceli také triedne stretko, tak to by určite nie všetci prišli
a na strednú som sa tešila, chcela som spoznať nových ľudí a to aj vyšlo je mi tam lepšie než na základnej a som spokojná
ale ked sa budete snazit obidve urcite budete kamaratky nadalej, len sa musis zmierit s tym, ze aj ty budes mat aj ine a ona tiez.. Ale stredna je super! Myslim ze najpevnejsie puta ziskas prave tu, a o intraku nehovoriac, intrak je super urcite sa tes! Drzim palce