dnes sme sa na hodine etickej výchovy rozprávali o priatelstve a kamarátstve a na mňa spolužiačka povedala ,že ma všetci odcudzujú a nechcú sa so mnou kamarátiť..a ja som nepochopila ,že čo tým myslela..a zaujímal by ma váš názor.ide o to ,že ja som velmi
kašli na nich...v tom veku sa nič iné ako ohovárať zrejme nevie a za to že si neni ako oni ťa majú za outsidera a vysmievajú sa ti...vyčkaj pár rokov a potom sa budeš smiať ty im teda pokial bude z teba poriadna ženská..a potom si to ešte len užiješ, pretože hentakí lúzri jak sú hentakí ludia čo majú stále voláky problém a posmievajú sa, tí vždy dopadnú ako totálne socky
nie,to skor na mna vsetci v skole tak divne pozeraju...ja ich ignorujem....a tiez neviem co som im urobila...mladsie rocniky,kym som neprisla to boli vsetci starsi na skole,este aj teraz ked som deviatacka tak spoluziacky mojho brata /co je na strednej/ sa furt rehocu....asi su mentalne retardovany a musia si zvysovat svoje sebavedomie zabrdanim do niekoho ineho.................mimochodom zabrdaju iba ked su v skupinkach,po samom radsej prejdu okolo potichu...
Ja som odsudzovala jednu babu,ale to bolo preto,že bola nenormálne namyslená a myslela si o sebe,že je pupok sveta.A do mňa vždy len je*ala. Tak som jej povedala svoj názor a poriadne jej naložila. Ale zaslúžila si to.Inak nič si z toho nerob,tí čo chcú druhým len dobre a snažia sa nikomu neublížiť sú vždy všade tí najväčší kokoti. Pritom sa len snažia byť sami sebou.
@kokosovyorech preco by nebolo???to len decka si vyberu nejaku ..obet.. do ktorej rypu a rozsiria o nej debiliny...to s ostatnymi neni nieco v poriadku....len sa predvadzaju a mysli si ze su cool a neviem co...lutujem ich
@janehonda to nieje vždy tak že si len "vyberú nejakú obeť"
@zuzk469 skús viacej komunikovať a tak... a musíš to vycítiť, keď s niekým ideš napr. von a vidíš že nieje nadšený tvojou prítomnosťou a že sa za teba hanbí a zhadzuje ťa pred inými tak odíď a nebav sa s ním.... proste maj svoju hrdosť, vybrali si ťa "za obeť" pre NIEČO... ja viem o čom hovorím. Mne sa to síce nestalo ale chápem ťa. Proste nejako zapadnúť. Nemyslím byť tuctová, to nevadí že si odlišná ale aby si nejako extra nevyčnievala. Buď sebavedomá. Proste neviem to opísať, hádam pochopíš
na mňa už nikto divne nepozerá, všetci boli nútení zvyknúť si na moje pološialené prejavy, úchylky a iné paranormálne hominizačné aktivity ktoré ma charakterizujú.
@zuzk496 asi majú na to dôvod...... nie? keď si z nikým ,,nerozumieš,, v preklade s nikým sa nebavíš, si bifloška že??? Nepoznám ťa neviem posúdiť, ale z tvojho správania toto ususdzujem...
Na základke ma niektorý odsudzovali za to že som si vždy vedela povedať svoj názor a aj si ho presadiť (podla mňa to bola len závisť z ich strany pretože oni to nedokázali) ...na strednej to je lepšie a omnoho
co narobis ? urcite je to z casti aj tvoja chyba..zacni sa spravat ako ostatny..smej sa na kazdej kktine,vykrikuj cez hodiny a uvidis ze ta zacnu casom viacej brat medzi seba..alebo o rok si vyber strednu kde nepojde nikto z tvojej triedy a mozes zacat odznova..
@sabnacke lebo samozrejme, že sa nájdu ľudia ktorí prechovávajú antipatie, ale tak isto sa nájdu ľudia, ktorí prechovávajú sympatie...a nepoznám jediného normálneho človeka, ktorého by odsudzovalo celé jeho okolie, no zato poznám pár ľudí, ktorí sú divní (či už výzorom, správaním, konaním, alebo všetkým dokopy) a úplne chápem, prečo sa k nim nikto nespráva pekne...
@exonr preboha len to nie... Máme v triede tiež také divné individuúm... ale on sa smeje ešte aj keď niekto na neho povie, že je kokot..... a naschvál robí hlúposti, hovorí hlúposti s tým, že si myslí, že je vtipný, pričom všetci sa smejú len na tom, aký je to kokot.
@31 hej, počúvaj rady 21 ročného vyzretého chlapa, ku ktorému sa väčšina ľudí radšej ani nevyjadruje, lebo dobre vie, že z neho nič viac, než len kopu nadávok a trápnych rečí na mentálnej úrovni 13 ročného fagana nedostane....
@zuzk496 netráp sa tým čo tu niektorí inteligenti píšu .. spávaj sa tak ako to cítiš v danej situácii buc sama sebou a nemeň sa kôli niekomu.. prídeš na strednú a prístup sa zmení
@zuzk496 boze sa nelutuj tolko..ty si nevazis samu seba tak nemozes cakat ze si ta budu vazit ostatny nestem sa tvarit mudro ale je to tak nevem co mas z vyzorom sak vyzeras normalne..teda aspon podla fotky
@klaudiqaaa zaujímavé, ja nepoznám jediného človeka, s ktorým by sa NIKTO nebavil aj napriek tomu, že je divný! a to mám "divných" (ako ste to nazvali...) známych viac než dosť... takže píčovina ako delo... druhá vec keď je človek mentálne narušený ako si opísala svojho spolužiaka...
@klaudiqaaa - tak keby si mi ty povedala že som kokot tak by som sa tiež neudržal a smial sa.
@40 - vieš čo je zaujímavé? že v kategórií "ktorí si kamarátov tiež veľmi vyberať nemôžu" sú väčšinou ľudia ktorých si stojí za to vybrať. v konečnom dôsledku je vlastne super že si ich nikto nevyberie, lebo z vlastnej skúsenosti viem ako príšerne je kokotizmus nákazlivý.
zaprvé, na tom ako vyzeráš nie je nič odsúdenia ani výsmechuhodné, vyzeráš úplne normálne (ale trochu pribrať by ti neuškodilo, to je fakt .
zadruhé, pozriem tvoj profil a je to jasné, rada čítaš, bavia ťa knihy o psychológií a vesmíre, nepiješ, šiješ a píšeš príbehy.
čiže v skratke javíš známky inteligencie a kreativity, čo je na základke zo spoločenského hľadiska obrovský hendikep, si nesmelá, introvertná a "nespoločenská", neistá sama sebou.
čiže si ľahký cieľ ktorý sa nebráni keď si niekto potrebuje zdvihnúť náladu alebo sebavedomie, a ktorého sa nikto nezastane lebo nie si členom žiadnej partie.
a idioti útočia preto lebo nemajú dôvod neútočiť na tých u ktorých sa nemusia báť že sa dotyčná osoba bude brániť. upevňujú a obnovujú si tým pozíciu v smečke.
@zuzk496 vo výzore to asi nie ... kedysi som skôr s tým ja mala problém ale to isto nie je tvoj prípad ... a z predchádzajúcej témy čo si sem pridala o tom alkohole usudzujem, že možno preto, že nemáš názory ako 90% mladých možno v tom to je ... skús sa trocha odviazať a zabaviť ... a viac komunikuj ... veď ako vidím komunikácia (minimálne virtuálna) ti nerobí problém ..tak to prenes aj do reality
Opäť sa preukázala inteligencia niektorých ľudí, jupí. Proste nedá mi nevyjadriť sa. Tak v prvom rade sa určite nemeň a ostaň aká si, ľudia to raz ocenia. Ludia sú primitívny a vždy si musia nájsť niekoho do koho budú rýpať, ja som to videla vo svojej vlastnej triede . Najprv som bola cieľom ja a potom nová spolužiačka, len za to že som nemala potrebu smiať sa na všetkých chujovinách a pretože som nemala názor ako väčšina a pretože mám svoje záľuby. Jednoducho, dnes už aj niektorý jedinci v 18tich sú sprosté deti ktoré majú potrebu ubližovať druhým, riešia si tak svoje komplexy (ha ha a nech mi nikto nepovie že to tak nie je, možno si ten človek toho neni vedomý ale očividne zo seba ma komplexy keď sa musí udrbávať na niekom inom).
@zuzk496 ludia citia, vycitia to ako sa mas rada a co si o sebe myslis... ak mas zdrave sebavedomie, tak ta aj ludia beru v pohode a spravaju sa normalne... toto ,,pravidlo,, ci ako to nazvat neplati vzdy...ale dost casto je vidiet priklady tohto ...
to ako sa citis sa potom ukaze aj na spravani ludi okolo ...
ak si zvedava, preco ta ludia odcudzuju tak sa skus niekoho opytat, nejakeho blizkeho cloveka ... budes prekvapena mozno co ti povedia.. ty to ani nevnimas a ludia okolo nieco vnimaju z teba...
Nemysli na to je to úplne trápne od nich na tom nieje odsudzenia hodné , myslím že niekedy odsudzujeme každý trochu, niektorí menej niektorí viac . Naopak to, že si tichá a to všetko to ja osobne berem ako devízum. Časom nájdeš kompatibilných ľudí
@zuzk496 Šykana na školách vždy bola, je a bude zo strany spolužiakov a niekedy aj zo strany učiteľov. Aj za mojich čias tak bolo. Slabší jedinci, kolektív odvrhoval bokom. Aj mi sme mali v triede 3 takých. A nedochádzalo, len k slovným útokom, ale aj k fyzickému napadnutie a to dosť často. Mali sme v triede expertov takzvaných frajerov, ktorý v hlave mali, ako po výbuchu samé 4-5 známky, ale pre ostatných boli frajeri. Keď budeš dospelá a spomenieš si na to, tak sa nad tým zasmeješ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@zuzk469 skús viacej komunikovať a tak... a musíš to vycítiť, keď s niekým ideš napr. von a vidíš že nieje nadšený tvojou prítomnosťou a že sa za teba hanbí a zhadzuje ťa pred inými tak odíď a nebav sa s ním.... proste maj svoju hrdosť, vybrali si ťa "za obeť" pre NIEČO... ja viem o čom hovorím. Mne sa to síce nestalo ale chápem ťa. Proste nejako zapadnúť. Nemyslím byť tuctová, to nevadí že si odlišná ale aby si nejako extra nevyčnievala. Buď sebavedomá. Proste neviem to opísať, hádam pochopíš
nesprávala si sa aj ty tak niekedy? zamysli sa
a aj ja som si týmto prešla a aj prechádzam už nie v takej miere ako na ZŠ ale stále sa nájdu taký ...
no čo už nejako to vydržím...
Uvedom si ze tvoj brat je hlupy chlapcek 17rocny , aj keby s tebou nieco nebolo v poriadku to nie je dovod na vysmech , skor na podporu v rodine.
Co je to s ludmi kokos ... mlatil by som ich zaradom.
@exonr preboha len to nie... Máme v triede tiež také divné individuúm... ale on sa smeje ešte aj keď niekto na neho povie, že je kokot..... a naschvál robí hlúposti, hovorí hlúposti s tým, že si myslí, že je vtipný, pričom všetci sa smejú len na tom, aký je to kokot.
@31 hej, počúvaj rady 21 ročného vyzretého chlapa, ku ktorému sa väčšina ľudí radšej ani nevyjadruje, lebo dobre vie, že z neho nič viac, než len kopu nadávok a trápnych rečí na mentálnej úrovni 13 ročného fagana nedostane....
@sebnacke och, tak sorry, zabudla som na jedného, maximálne dvoch kamarátov, ktorí si tiež kamarátov veľmi vyberať nemôžu
mne to tak nepripada ale OK
@40 - vieš čo je zaujímavé? že v kategórií "ktorí si kamarátov tiež veľmi vyberať nemôžu" sú väčšinou ľudia ktorých si stojí za to vybrať. v konečnom dôsledku je vlastne super že si ich nikto nevyberie, lebo z vlastnej skúsenosti viem ako príšerne je kokotizmus nákazlivý.
@zuzk496
zaprvé, na tom ako vyzeráš nie je nič odsúdenia ani výsmechuhodné, vyzeráš úplne normálne (ale trochu pribrať by ti neuškodilo, to je fakt .
zadruhé, pozriem tvoj profil a je to jasné, rada čítaš, bavia ťa knihy o psychológií a vesmíre, nepiješ, šiješ a píšeš príbehy.
čiže v skratke javíš známky inteligencie a kreativity, čo je na základke zo spoločenského hľadiska obrovský hendikep, si nesmelá, introvertná a "nespoločenská", neistá sama sebou.
čiže si ľahký cieľ ktorý sa nebráni keď si niekto potrebuje zdvihnúť náladu alebo sebavedomie, a ktorého sa nikto nezastane lebo nie si členom žiadnej partie.
a idioti útočia preto lebo nemajú dôvod neútočiť na tých u ktorých sa nemusia báť že sa dotyčná osoba bude brániť. upevňujú a obnovujú si tým pozíciu v smečke.
keď nemá za potrebu byť všade proste ... áááá !!!
to ako sa citis sa potom ukaze aj na spravani ludi okolo ...
ak si zvedava, preco ta ludia odcudzuju tak sa skus niekoho opytat, nejakeho blizkeho cloveka ... budes prekvapena mozno co ti povedia.. ty to ani nevnimas a ludia okolo nieco vnimaju z teba...