Ahojte Užívam antikoncepciu a keďže som si potrebovala oddialiť menštruáciu, začala som užívať ďalší blister bez prestávky. Chcela by som sa vás ale opýtať, či je lepšie blister doužívať a menšt. tento mesiac úplne vynechať alebo..
...alebo si dať normálne prestávku na menštruáciu po týždni brania tabletiek z nového blistra. Ďakujem veľmi pekne za radu , lebo ja osobne vôbec neviem, čo by bolo lepšie
nj a 14 tabletiek ti zostane na okrasu, zejo normalne douzivaj cely blister a daj si prestavku, nie je to ziaden problem, niektore HAK boli dokonca vytvarane za ucelom tzv dlhych cyklov - cize aby sa brali bez pauzy viac mesiacov (ak zena trpela extremnymi bolestami pri menstr. napr.)
Tak tak, dožer aj tie druhé celé
Ja som ale napr objavila, že na mňa to nefunguje, keď jem už ten další blister bez prestávky, tak ma tie krámy dobehnú proste po niekoľkých dňoch , viem si to posunúť o max týždeň...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja som ale napr objavila, že na mňa to nefunguje, keď jem už ten další blister bez prestávky, tak ma tie krámy dobehnú proste po niekoľkých dňoch , viem si to posunúť o max týždeň...