dievčence, potrebujem od vás niečo čo mi oddiali menštruáciu nepíšte sem že idem na dovolenku že si mám dat tampon ja na dovolenku nejdem ... čítala som si niečo ale chcem niečo odskúšané a potvrdené a učinné fora som si nečítala či už tu sú takét
ja som teraz zjedla 3 citróny, no nie teraz, ale predvčerom , to som už krámy mala, ale ešte v živote som ich nemala len 3 dni a také slabé, takže mne to aj celkom pomohlo
@tancika aj ja by som potrebvoala.....a mne citron ani vit C nezabera.....jedine, co ti zaberie su tabletky, ale je to taka hormonalna bomba, ze ti to moze dodrbat telo, ze dovidopo.....proste prirodne asi nic zarucene (ale niekomu tie citrony zaberu....ale neocakavaj nic zavratne tak...2 dni posun.....kazdy vecer zjest alebo vypit stavu z citrona....)
@momoglamorous hahaha neviem či vy sa vám páčilo ist na trojdnovy fest s krámami a cítať sa hrozne ani si ten fest neužijem a na tie hajzle si chodit vymienat no sorry a k tej jebačke..nevravím, že nie ale na to som ani nemyslela
No, na gynde by ti mohli dat injekciu. Skus sa ist opytat Alebo v lekarni, len si uvedom, ze je to zasah do cyklu a moze ti sposobit nabuduce bolestivejsie kramy alebo ti mozu vynechat a podobne a moze to aj nieco stat. Alebo skus jogu, neviem ci je to len autosugescia alebo naozaj niektore cviky su vyvolavace kramov (Aj ja som tento problem riesila a vyriesil sa sam tak vela stastia
vcera som o tom citala.... veci ako pitie citronovej stavy su fakticky len placebo. takze ostavaju dve moznosti, ak beries antikoncepciu tak ju prosto ber dlhsie, po konzultacii s gynekologom, po druhe, gynekolog ti moze predpisat chemicky vyrobenx hormon, ktory tvoje telo vylucuje zo zlteho telieska v druhej polovici cyklu a vlastne jeho zaspavenie produkcie sposobuje menstruaciu takze by si do brala tym padom umelo predlzila cyklus.
ak to chces riesit bez gynekologa, moc teda toho neurobis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@stahli
@momoglamorous hahaha neviem či vy sa vám páčilo ist na trojdnovy fest s krámami a cítať sa hrozne ani si ten fest neužijem a na tie hajzle si chodit vymienat no sorry a k tej jebačke..nevravím, že nie ale na to som ani nemyslela
ak to chces riesit bez gynekologa, moc teda toho neurobis