To je dačo s iluminátmi? Konšpiračné teórie nejsú mojím koníčkom, aj keby v každej discopopovej songe bola zakódovaná neviem aká satanistická symbolika tak to je pre mňa posledná zlá vec na tých počinoch Odhliadnuc od toho či majú podprahové správy etc. skutočne taký vplyv na ľud ako sa hovorí..
videl som to celé a jediné čo na to môžem povedať : chcel by som vidieť toho mudrlanta čo toto vyrobil, a ako sa o tom všetkom dozvedel, proste čisté magorenie ľudí, nevravím, že sa mýlil celkom, veď v prvom rade ide v tej brandži o peniaze ale bolo tam veeeeľa prehnaného ...
Trochu pritiahnuté za vlasy nie? To ako keby si mi sadneme a hľadáme piesne s rovnakými slovami, napríklad: anjel alebo láska je spomenutá snáď v každom druhom texte, to znamená, že si to mám zobrať hopom a hopom a je z toho satanistická hrozba?
Takýchto dohadov bolo už veľa, napríklad aj beatles mali také texty, ale kto vie, čo je na tom pravdy. Tak isto by potom mohla byť pravda o trsátku osudu z filmu Králové Rocku presne film na takúto tematiku. Symboly satanizmu sú tam neustále a samozrejme - Rock je zlá a "satanova" hudba. Ha-ha
videla som niekolko "dokumentov" o NWO a iluminatoch a bolo tam aj nieco o hudobnej brandzi a bolo na tom urcite nieco na zamyslenie ale TOTO je dojebane najviac ako moze byt
Prvu cas som preklikol doslo mi co chcu povedat hned na zaciatku a druhu a tretiu som si pozrel celu dalej nepokracujem.
Toto je asi najstupidnejsia konspiracna teoria aku som kedy videl.
Ale jednej veci verte. Podprahove spravy (odkazy) su najidealnejsi sposob ako dosiahnete, aby ludia robili to co chcete vy. A velmi vela uspesnych ludi ich vyuziva.
Najlepsou obranou proti tomu, aby vas niekto zmanipuloval je vseobecny prehlad, scitanost a trenovanie mozgovych zavytov. Ak pokus pochopite, uz na vas nema vplyv.
videla som len jednu cast..cele mi to pripadalo cudne...ludia v komentoch poukazovali na podprahovky, ktore som vobec nezaregistrovala..na dalsie casti ma ani nenapadlo kliknut
takéto veci veľmi nemusím. Konšpiračné teórie (ach) Ako tak som pretrpel zeitgeist, ale toto? Čistá cirkevná propaganda v 1/2 2. som to zavrel, a to bolo takto pred spaním až až. Kto má trochu v hlave, ľahko odhalí keď sa ho niekto snaží manipulovať médiami. Ja sa akurát vždy dobre zasmejem aký slabý pokus si to zas niekto vymyslel a hotovo
no mne je zahadne ako sa neaky kokot ako lil wayne alebo hocijaky homo bez hudby bez spevu len nabliskany klip a odrazu hniezda prveho neba.. niečo v tom bude pravdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Takýchto dohadov bolo už veľa, napríklad aj beatles mali také texty, ale kto vie, čo je na tom pravdy. Tak isto by potom mohla byť pravda o trsátku osudu z filmu Králové Rocku presne film na takúto tematiku. Symboly satanizmu sú tam neustále a samozrejme - Rock je zlá a "satanova" hudba. Ha-ha
videla som niekolko "dokumentov" o NWO a iluminatoch a bolo tam aj nieco o hudobnej brandzi a bolo na tom urcite nieco na zamyslenie ale TOTO je dojebane najviac ako moze byt
ozaj mainstream anarchisti najhrubsieho zrna
Toto je asi najstupidnejsia konspiracna teoria aku som kedy videl.
Ale jednej veci verte. Podprahove spravy (odkazy) su najidealnejsi sposob ako dosiahnete, aby ludia robili to co chcete vy. A velmi vela uspesnych ludi ich vyuziva.
Najlepsou obranou proti tomu, aby vas niekto zmanipuloval je vseobecny prehlad, scitanost a trenovanie mozgovych zavytov. Ak pokus pochopite, uz na vas nema vplyv.
Nevedomost je nasa najvacsia slabina.