Akoze fajn, nadych vydych... VYSE DVOCH HODIN som pisala pokracovanie pribehu, ktory davam na blok, potom, co som ho dokoncila som dala ulozit a kde ma to hodilo? Tato funkcia je len pre prihlasenych uzivatelov. Ono ma to medzitym odhlasilo.
Treba to vzdy pisat do Wordu a az potom do blogu. Problem je v tom, ze tuna neexistuje automaticke ukladanie udajov po niekolkych minutach, wo Worde hej a tam ta to nikdy neodhlasi.
@8 ves ze ked som dala ulozit presne to som chcela? som si to oznacila ale kym som dala kopirovat ma to prehodilo na ukladanie blogu a ptoom ze nie som prihlasena
keby tu nebola tak kokotsky kratka prihlasovacia doba, tak by ziadne taketo problemy neboli a mne ide nanervy aj to, ze sa musim 100krat za den prihlasovat...
Možno by nebolo na škodu, keby napríklad v pravidlách písania blogu bola aj zmienka o tom, že ak chce užívateľ písať niečo dlhšie, aby si to zálohoval.
moe,uprimnu sustrast..toto aj mne urobilo,podobne,ze som pisala moe zivotne dielo najvacsii monolog smutny a zrazu,idem ulozit a ono sa mi tam zobrazi ta cista strana?? a nic? skoro som comp vyhodila ven oknem!!!! dpc,to tez ma nasere"!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Možno by nebolo na škodu, keby napríklad v pravidlách písania blogu bola aj zmienka o tom, že ak chce užívateľ písať niečo dlhšie, aby si to zálohoval.