Ten názov hovorí asi za všetko. Možno je tu veľa takých ktorý sa venujú textovaní, hudbe. Bol by som rád keby ste sa ozvali a trochu mi poradili keďže aj mojou láskou je hudba a texty len začínam. Ale toto fórum nie je pomoc pre mňa ale predovšetkým je to
Suhlasim. Texty musia isť von samé. Moje texty sú síce možno o ničom, ale sú od srdca. @ flemi@ súhlasím, nepočúvať veľa rádio ale nejakú tú inšpiráciu mať treba. Človek ktorý ma hudobné vzdelanie a náklonnosť k básňam a písaniu mám šancu robiť dobrú hudbu. Len treba trpezlivosť,išpiráciu a iné veci..
Ide o to hlavne sa uvoľniť ..a ak niekoľko mesiacov z teba nič nevýjde tak si nerob žiadne starosti ..po tom to príde a napíšeš aj 3,4 texty za pár dní .
Ja som zo začiatku písala básne..potom 3roky som nepísala vôbec..
a tento rok som napísala 10textov .
Píšem dosť zložito..precítene (podľa tých čo ich čítajú)
ľudom sa to síce páči ale ja mám vždy pocit ,že tam chýba niečo.
hej ja dosť repujem a poviem vam prečitajte si kuzlo 4not a hlavne si precitajte slovnik slovenskeho jazyka aby ste chytily slova a rými vam pojdu jedna radosť
Bol raz jeden chlapec bol zamilovaný do peknej dievčiny.
Písali si zamilované listy jak sa majú radi, chceli spolu chodiť ale im to nevyšlo lebo boli od seba dosť ďaleko preto to píšem tú to pesničku, nie je to dobrá pieseň ktorá mi pridá rozum je to smutné jeden krát sa to stane lebo im pomôžem lebo ich aj ja mám rád.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
2.aj iné umenie pomáha a nakopáva k vlastnej tvorbe
3.nepočúvaj veľa rádio, lebo budeš mať pocit, že všetko už povedané bolo, a nevypadne z teba ani verš
Verse1:
hej bol raz jeden chlapcek justin sa volaal
a pekne pesnicky maal
Chorus:
lalalala spievam si tuto pesnicku
lalalala toto bude velky hit
lalalala vem ze sa vam to paci
lalalala ma to dobry rytmusss
Verse 2:
a som jeho pesnicku pocuvalaaa
a toto je pesnickaa o pesnickee
Chorus:
lalalala spievam si tuto pesnicku
lalalala toto bude velky hit
lalalala vem ze sa vam to paci
lalalala ma to dobry rytmusss
text si uz presne nemapatam, ale viem ze sa to zacinalo
I will fuck you to the ear
And dont worry I will heal...
a tak
Neviem, moc rýmovať a hlavne neviem nájsť názov, teda resp. o čom by to bolo.
---
texty musia ísť von samé od seba
a tiez je dobra rada zobrat si blok alebo diktafon ak niekam ides a nahrat si slova ktore ta akurat napadnu na mieste kde sa nachadzas......
@ flemi @ máš nejake texty? Tak pošli TS.
Ide o to hlavne sa uvoľniť ..a ak niekoľko mesiacov z teba nič nevýjde tak si nerob žiadne starosti ..po tom to príde a napíšeš aj 3,4 texty za pár dní .
Ja som zo začiatku písala básne..potom 3roky som nepísala vôbec..
a tento rok som napísala 10textov .
Píšem dosť zložito..precítene (podľa tých čo ich čítajú)
ľudom sa to síce páči ale ja mám vždy pocit ,že tam chýba niečo.
Bol raz jeden chlapec bol zamilovaný do peknej dievčiny.
Písali si zamilované listy jak sa majú radi, chceli spolu chodiť ale im to nevyšlo lebo boli od seba dosť ďaleko preto to píšem tú to pesničku, nie je to dobrá pieseň ktorá mi pridá rozum je to smutné jeden krát sa to stane lebo im pomôžem lebo ich aj ja mám rád.