Bolo pre vás ťažké svojmu partnerovi/partnerke alebo niekomu, ku komu ste to cítili, povedať, že ho ľúbite, popríp. milujete ? Tie dve slová ? Samozrejme, myslím prípady, v ktorých to bolo myslené vážne a nie á la : A: Ahoj, budeme spolu chodit ? B: Ano p
Ja som taký, že keď niečo mám sa srdci alebo niečo cítim, tak to poviem priamo, a hotovo. Keď to tak cítim, tak nieje nad čím uvažovať, ale mám nesmierne malú dušičku tesne pred tým, ako to poviem.
kym som sa odvazila to partnerovi povedat.. ako, nebala som sa alebo co, ale bala som sa toho co mi na to povie on, vedela som ze ma ma velmi rad ale ze ci ma lubi, to som nevedela lebo mu nevidim do hlavy.. ale skoncilo to stastne nastastie. lubime sa!
Bola som radšej tá, čo povie "aj ja teba" ...lebo tak nemam rada to ako to znie, že milujem ta, a lubim ta, znie este o nieco horsie, mozno keby na to vynasli ine slovo?
Hm, šlo to v pohode, ale povedal som to, až keď som si tým bol úplne istý, že to tak naozaj je. A povedal som to len jej, žiadnej z mojich bývalých som to nikdy nepovedal.
@h8u vôbec, však aj ja ťa ľúbím, čo je na tom? náhodou ma to vždy poteší
ja neviem ja som zatiaľ ani poriadnu lásku nezažila ale tak mám jedného kamárata ktorého mám moc rada ako brat on ma kedysi miloval teraz to už tak nie je mala som minule o ňom sen ale tak ja neviem niekedy si aj zamýšlam žeby som s ním porešila ale potom na druhý deň hned prejde tak ja neviem asi to tak necítim alebo ja neviem :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
problem u mna nie je povedat to, ale citit to
ja som jej najprv po dlhej (a krásnej ) dobe vyznala lásku
až potom sme spolu začali chodiť
potom to hovorim tak nejako zo zvyku
a preto lebo by som chcela aby to bola pravda
akože kamarátom to hovorím stále, taký @chevro už musí byť na nervy, jak mu hovorím že ho lúbim! si to kompenzujem! xD
ťažšie bolo povedať opak.
@h8u vôbec, však aj ja ťa ľúbím, čo je na tom? náhodou ma to vždy poteší