No zapol som PC a zrazu take divne prasknutie pocitac vypnuty a smrad ako ked zhori nejaky motor alebo co , a zapnut uz nejde, nevyznam sa v compoch nejak po technickej stranke , a bojim sa ze je secko co v nom bolo v kkte !!! vacsinu veci som sice mal n
no mne pred týždňom tiež trochu smrdel počítač a zrazu sa vypol a už nešiel zapnúť, ale tam bolo viac chýb, takže nakoniec ho v servise ani neopravovali, lebo by to veľa stálo.
ale ja som mala hdd v poriadku, odišli iné veci, takže možno to bude aj tvoj prípad, myslím, že by si sa k tým údajom dostať, tie by sa nemali poškodiť, aj ak už počítač nepôjde.
mas spaleny zdroj.. je tam aj poistka mozes pozriet ci je spalena .. ked je spalena skus zohnat druhu nasadit a zapnut ked ti to znova cvakne kup si radsej novy zdroj ale disk bude v poriadku
Kamarát, musíš kúpiť nový zdroj, mne sa toto stalo presne pred mesiacom! :/ Tak som brala "šrubovák" a išlo sa na to...
Najprv rana ako z dela, potom strašný smrad a potom už "len" rev mamy - tak to bolo v mojom prípade. Rozmontuj PC, pozri zdroj a tam čo máš takú malú poistku, tak tú vymontuj a skús tam dať druhú, a keď sa to stane znova (výbuch a smrad), znamená to, že máš spálený zdroj. Len dúfaj, že si zo sebou nevzal ešte nejakú inú časť počítača...
Pozerám že si z Gajár, tak kúp v Malackách tam kde ja, kúsok od Zváča smerom k O2 ( predávajú tam hudobné nástroje a príslušenstvo k PC ). Vyšiel ma trošku drahšie, ale je to 20/24 s prepäťovou ochranou - takže investícia sa mi snáď oplatila.
no je to ten zdroj takze som kupil teda zatial iba objednal nejaky za 40 eur ale mame doma dojebanu elektrinu a vraj to mohlo byt s toho, takze ked sa mi to stane znova asi zajebem plyn !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale ja som mala hdd v poriadku, odišli iné veci, takže možno to bude aj tvoj prípad, myslím, že by si sa k tým údajom dostať, tie by sa nemali poškodiť, aj ak už počítač nepôjde.
Spaleny zdroj = spaleny disk
Spalena doska = spalene vsetko na doske
Snad nebudes mat taky pech jak ja
Najprv rana ako z dela, potom strašný smrad a potom už "len" rev mamy - tak to bolo v mojom prípade. Rozmontuj PC, pozri zdroj a tam čo máš takú malú poistku, tak tú vymontuj a skús tam dať druhú, a keď sa to stane znova (výbuch a smrad), znamená to, že máš spálený zdroj. Len dúfaj, že si zo sebou nevzal ešte nejakú inú časť počítača...
Pozerám že si z Gajár, tak kúp v Malackách tam kde ja, kúsok od Zváča smerom k O2 ( predávajú tam hudobné nástroje a príslušenstvo k PC ). Vyšiel ma trošku drahšie, ale je to 20/24 s prepäťovou ochranou - takže investícia sa mi snáď oplatila.