Ahojte, ma tu niekto skusenost so zarabanim pomocou odklikavania mailov ktore vam chodia na mail. adresu? Napiste ak konkretne ktora stranka to bola ak viete... dakujem
Ono zarobíš vtedy, keď si nájdeš ľudí ktorý sa regnú cez tvoj link, ty dostaneš nejaké percento, čo oni odklikajú. Niekde na tých stránkach bolo, že TOP klikači majú cez 5 000 doláčov. Ale keď to budeš takto robiť sama, popr. s nejakými kamoškami, nemá to význam.
Je jedna stránka, kde dostaneš za jeden klik 3 centy, pri niektorých aj 10 centov, no tie linky chodia len za čas.
Ešte sa dá aj tak, že niekde zadáš svoj mail a keď budú robiť nejaký dotazník a ty ho vyplníš môžeš za to dostať nejaké peniaze. Niekto mi raz vravel, že za ten 1 dotazník mal 5€, no neviem či to je ešte aktuálne, predsa to bolo dávnejšie.
@4 Áno, po prečítaní si pár článkov som zistila, ako to funguje, bolo by to v takom prípade dosť náročné, zohnať ľudí. Ďakujem pekne za tvoj príspevok, škoda, že nevieš meno tej stránky na dotazníky.. ale na jednu som sa prihlásila, tak zistím, čo to dá Nie je to síce spôsob, ktorý by ktovieako vynášal, ale ako nejaké vreckové by to možno bolo... no, časom uvidím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Je jedna stránka, kde dostaneš za jeden klik 3 centy, pri niektorých aj 10 centov, no tie linky chodia len za čas.
Ešte sa dá aj tak, že niekde zadáš svoj mail a keď budú robiť nejaký dotazník a ty ho vyplníš môžeš za to dostať nejaké peniaze. Niekto mi raz vravel, že za ten 1 dotazník mal 5€, no neviem či to je ešte aktuálne, predsa to bolo dávnejšie.