Stáva sa vám to, že idete použiť toaleťák, ale on vám spadne na zem a odkotúľa sa na opačný koniec kúpeľne a pritom sa celý odmotá a keď chytíte ten koniec, ktorý je bližšie k vám, tak sa ešte viacej odmotá a odkotúľa sa ďalej a potom musíte vstať, zobrať
@zuzka2403 ty pri vykonavani potreby skaces cez svihadlo, ci akym sposobom sa ti podarilo vhodit hajzelpapier do hajzla ? O_o a uz vobec nechapem ako, ked mate drziak O_o
mu máme zvlášť WC, takže aj keď sa mi odkotúľa nie je to až tak ďaleko (neverila by som, že raz niečo také napíšem ) .... mimochodom, skvele sa tu bavím
@n0win0u mne sa to stane hocikedy, máme nad weckom proste taký výklenok ako keby a tam je ten papier položený no a hocikedy jak ho idem brať mi padne do záchoda
@h8u to musis vstat aby si nanho dociahla ? ci nechapem ako ja ked si sadnem, tak veru nema kam hajzlak padnut do hajzla popravde a drziak na hajzlak taky, ze treba vstavat ( alebo vyklenok ) mi nepride ako vhodne zvoleny
Ja ho nenamotávam vždy ho už rovno trhám, potom keď sa utriem, tak vstanem, dvihnem ho, odtrhnem ten ostávajúci kúsok a vysmrkám sa doňho, potom ho hodím do hajzlu a všetko pekne krásne spláchnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a to uz musi byt dobry kokot kto potiahne za koniec a este sa cuduje ze sa odmotava o___O
nestalo sa mi to nikdy ... máme držiak
a @fxx tiež riadne dal
my máme takú políčku...a stane sa mi že ho nejako nešikovne chytím a uteká mi