Stava sa vam ze idete k niekomu do bytu, do domu, a vela rodin ma taky svojsky odor (vona/smrad), ktory ale samozrejme dotycny nevnima.
Niektori uplne nic, ale viem ze niekedy sa otvorili dvere a ja som cosi citil divne ci co to bolo a uplne som ze wtf
jj viem co myslis presne. vacsinou u starych ludi je to taky hnusny zatuchnutocibulovy smrad ktory neznasam najradsej mam vonu avivaze alebo sviecok u ludi doma
u niektorych ludi ide ten smrad cez dvere a siri sa celou chodbou. vzdy ked pridem domov zo skoly a idem po schodoch az na 6 poschodie, citim vsetko cez zachodove vonky az po spalenu macku
Ja neviem Nemocnica ma taký špecificky pach no a ked sme pracovali na prerabke domu dvochodcov tak tam to bolo neuveriteľne išiel som zapojiť kábel na elektrinu zaklopal som otvoril mi nejaký dedo povedal som že či môžem zapojiť súhlasil som ,vošiel som dnu a páchlo to tam ako nejaké sračky 5 tyždnove v momente mi prišlo zle našiel som prvú zástrčku a padal som inak by som sa povracal
hej...viem čo myslíš....proste je to taký typický pach tej domácnosti - a teraz to vôbec nie je myslené v zlom, ako nejaký smrad - a nie sú to žiadne osviežovače ani vonné sviečky - neviem čím to je
všimla som si to u kamošiek, u priateľa aj u babky - dokonca keď som tam dlhšie, napr, že tam spím a prídem domov, tak mi po tej vôni cítiť šaty čo som tam mala.
a rozmýšľala som, či aj náš dom má nejaký špecifický pach, ktorý mi nevnímame
áno, tak je to aj v našom novom dome, každú izbu cítiť za niečím iným a podľa toho sa dávam ľuďom naokolo hádanky podľa oblečenia, či hádnu v ktorej izbe som pobudla dlhší čas
Áno, u môjho kamaráta to riadne smrdelo. V dvojizbáku bývali rodičia s ním a bratom, vetrali veľmi zriedkavo a šaty sušili v obývačke. Vždy keď som prišiel tak som "nadrzovku" otvoril okno aspoň v jeho izbe.
niečo na tom bude tak v každej miestnosti/byte má každý niečo iné, tak ten ,,guláš" vône je všade iný
Ja si vždy keď prídem po mesiaci domov do izby všimnem ako je tam stále cítiť ten nábytok, hoci ho ujo zostavil pred 30timi rokmi
u rodiny alebo doma to tak nejak nevnímam/necítim ale ked idem ku kamaratovi alebo niekam na navštevu tak to cítim (u niekoho ozaj pekne vonia ale su aj taký smrádkový občas podaktorí)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a citim to aj u manky v dome ked pridem, rovnako aj u seba
a áno, mám tenky nožtek a všetky pachy vnímam intenzívne a niekedy sa radšej otočím a fújazd preč...
všimla som si to u kamošiek, u priateľa aj u babky - dokonca keď som tam dlhšie, napr, že tam spím a prídem domov, tak mi po tej vôni cítiť šaty čo som tam mala.
a rozmýšľala som, či aj náš dom má nejaký špecifický pach, ktorý mi nevnímame
omg :ble: *mY
a aj iné domácnosti majú také jj.
Ja si vždy keď prídem po mesiaci domov do izby všimnem ako je tam stále cítiť ten nábytok, hoci ho ujo zostavil pred 30timi rokmi