najstarsie mam asi z februara ...na tie urcite nebudem trz odpisovat ani nikdy ...aaa neikedy tie co su tyzden aj daco stare kuknem ale ked uz otvorim zabudnem o com to bolo a kaslem na to
Rozhoduje obsah TS-ky... Pokiaľ sa to týkalo niečoho konkrétneho, čo už je dávno za nami a dávno sa na to aj zabudlo (napr. "V nedeľu ti teda zavolám", pričom na danú nedeľu si už ani nespomínam) tak to nechávam bez odpovede.
teda, nie úplne vždy. ale keďže väčšinou na TS odpisujem aj po mesiaci (aj po dvoch som už, dokonca raz aj po polroku)... ale odpisujem aj tak len na tie, na ktoré sa mi chce
Začiatkom roka som mala také obdobie, že som tu nebola skoro 4 mesiace a vtedy som na ts-ky, ktoré mu prišli pred viac ako dvomi mesiacmi neodpísala, lebo podľa mňa aj tak už tí ľudia zabudli o čom si písali a boli to aj reakcie na blog, ktorý som napísala skoro pred 4 mesiacmi, takže možno aj zabudli o čom ten blog bol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale kazdu vzdy otvorim precitam a stane sa ze ked je primitivna ze neodpisem
Inak sa snažím odpisovať aj na staré...
no ešte že mne pišu asi 2ja ludia :-d