Pokec je na hovno ked som este pracoval ako podadmin tj.2 roky dozadu a mal som pristup aj k zaheslovanim albumom by ste sa cudovali kolko uchylov,debilov,transexualov je tam a odpisovat takym individuam ani vo sne nevidim natom nic vtipne ani zabavne.
vzdycky, ked mi napise nejaky teplos, tak ho poslem tam, z kadial deti vyliezaju (ak sa neberie do uvahy cisarsky rez). to je cela moja komunikacia s uchylmi
no mne nikto nepise a vacsinou mi neodpisu dievcata ani ked pisem normalne a dlhe rp.. neviem asi nemam dobru fotku tam.. (mam tam rovnaky nick ako tu)
ale inak kamos sa raz robil ze je dievca a ukecal nejakeho chalana ze aby sa ukazal na webke a on mu potom rozkazoval aby si na neho daval kecup a neviem co.. a ten pako to robil.. lol..
.. jo a pokec je na hovno ale nic lepsie som zatial nenasiel.. vy ano ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a mne uchyli nepisu ale @mimisiku je zaujimavy ujo
ale inak kamos sa raz robil ze je dievca a ukecal nejakeho chalana ze aby sa ukazal na webke a on mu potom rozkazoval aby si na neho daval kecup a neviem co.. a ten pako to robil.. lol..
.. jo a pokec je na hovno ale nic lepsie som zatial nenasiel.. vy ano ???
odpisujem len ľudom ktorých poznam osobne a viem aký su