Absolútne ma nebaví tráviť čas alebo sa zaujímať o ludí v mojom okolí ( kolegovia, známi, členovia kapely) poprípade sa zoznamovať s novými priateľmi. Aj ked tí druhí majú záujem, mne sú ukradnutí a paradoxne, cítim sa osamelo a bezútešne. Viem že normál
@pragnostick
Normálka, uzavretých ľudí je plno a dokážu normálne fungovať.
Rob si veci po svojom a nenechaj na seba vyvíjať tlaky aby si robil veci čo sa ti priečia.
Musíš si jednoducho nájsť hocilen jedného človeka s ktorým si porozumieš a bude to ok. Vnútorne komplikovanejší ľudia si zložitejšie hľadajú priateľov ale keď nájdu nejakú "zhodu" tak sú tie vzťahy veľmi silné. Či takého niekoho nájdeš je však vec náhody, zostáva len dúfať
mám dve teórie..
buď si introvert a necítiš sa dobre s ľuďmi. Nie si vodcovský a sensitívny typ, len si odohráš v kapele, porobíš v robote a ideš domov. Proste je to tvoja povaha. Ťažko nadväzuješ osobnejší kontakt.
alebo..
máš depresie a odháňaš ľudí od seba.. pretože ťa vôbec nezaujíma čo robia, aké majú názory na to a to atď. s tým spojená by mohla byť únava zo skúšky z kapely, vyčerpanosť a pocity smútku. Strácaš záujem o veci, ktoré ťa doteraz bavili a pod.
Je to niečo z tohoto?
@cestovinka22 Máš prehlad. S ludmi sa necítim dobre, len v tedy , ak očakávajú že im budem venovať pozornosť, záujem.(pokiaľ práve nedobíjam niaku slečnu) Skôr to očakávam ja od nich. Neviem či depresie, ale nemám aboslútne dobrú a veslú náladu.Šťastne sa cítim možno dokopy 1 mesiac za rok.
Takže je možná aj kombinácie oboch možností?
@all Možno je to len výkrik do tmy, ale velmi túžim spoznať niekoho kto prežíva niečo podobné. Osobne. Totiž aj ked je to so mnou také aké je, cítim potrebu niakeho spoločníka/kámoša, ale neviem nikoho nájsť :/
možno by si si mal prečítať niečo o depresii a zistiť, či ňou náhodou netrpíš.. ak si v mesiaci 14 dní veľmi smutný a ani nevieš povedať z čoho, tak je to depresia a treba ju liečiť. nie si prvý ani posledný, viem o tom svoje. ak chceš vedieť viac, tak napíš TS » primar.sme.sk/c/7112044/depre...
Ja najviac pocitujem odpor voci ludom ked sa dostanem do zapchy na dialnici - vtedy nadavam,ze naco chodia po tej dialnici ked ja na nej idem - neznasam toto. Co nejdu vlakom.
Aj ja to mam tak.A stretla som sa aj s takymi nazormi ze je to mojim znamenim a dost vela ludi mi to povedalo.neviem co je na tom pravdy som blizenec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Normálka, uzavretých ľudí je plno a dokážu normálne fungovať.
Rob si veci po svojom a nenechaj na seba vyvíjať tlaky aby si robil veci čo sa ti priečia.
Musíš si jednoducho nájsť hocilen jedného človeka s ktorým si porozumieš a bude to ok. Vnútorne komplikovanejší ľudia si zložitejšie hľadajú priateľov ale keď nájdu nejakú "zhodu" tak sú tie vzťahy veľmi silné. Či takého niekoho nájdeš je však vec náhody, zostáva len dúfať
buď si introvert a necítiš sa dobre s ľuďmi. Nie si vodcovský a sensitívny typ, len si odohráš v kapele, porobíš v robote a ideš domov. Proste je to tvoja povaha. Ťažko nadväzuješ osobnejší kontakt.
alebo..
máš depresie a odháňaš ľudí od seba.. pretože ťa vôbec nezaujíma čo robia, aké majú názory na to a to atď. s tým spojená by mohla byť únava zo skúšky z kapely, vyčerpanosť a pocity smútku. Strácaš záujem o veci, ktoré ťa doteraz bavili a pod.
Je to niečo z tohoto?
Takže je možná aj kombinácie oboch možností?
» primar.sme.sk/c/7112044/depre...