najotravnejsi a najneprijemnejsi zvuk v tejto galaxii, je pre mna ked moj kralik o pol siestej rano vytiahne plechovu misku na vodu, chyti ju do zubov a mlati nou o mriezky klietky. A on to VIE a robi to NASCHVAL!!!
Tlačiareň čo máme na praxi. Vytlačí asi 7 papierov za hodinu a pritom tak neuveriteľne hlasno škrípe, pri tom vydáva súčastne taký vysoký hnusný tón že človeku ide uši roztrhnúť.
moj spev Neznasam ked si niekto prechadza prstami po zuboch a to robi take cudne zvuky ked su na nich sliny a mne to pripada ako gumovanie zubov proste divne to je...ale co som si tui citala predtym pre mna nie su hrozne ani nechty na tabuli ani zvuk vidlicky o zuby, a motorovu pilu mam dokonca rada taky lesny zvuk ale hnusne je este brzdenie vlaku...
ked niekomu preskoci š a tak to zapisti..proste aaaa....alebo ked mi frajer da pusu blizko ucha a tak naschval zacuka proste chapete co myslim
a najviac ked sa niekto snazi piskat nasilu a nejde to!! minule sa spoluziaci snazili piskat prstami, kokos ja som myslela,ze im vsetky ucebky co najdem oplieskam o hlavy
akýkoľvek zvuk pri jedle - mľaskanie, sŕkanie, žutie, prehĺtanie (že vraj ho nepočuť.ale JA prehĺtanie počujem a strašne mi prekáža)
okrem toho neznášam, keď spolužiačka číta nahlas...seká, neartikuluje, má nepríjemný hlas, východniarsky prízvuk, viacslabičné slová číta na štyri pokusy...trhám si vlasy, keď ju musím počúvať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale co vazne neznasam, tak to je to mlaskanie pri jedle. je to dalako horsie nez nejaky trapny infrazvuk, alebo stripot kovu suchaneho o kov
mľaskanie
keď niekto sopeľ poťahuje do seba...
plieskanie so žuvačkou...(ale pri tom sa pristihnem aj ja)
ani keď zaškrípe polystyrén,nie je bohviečo
taká vŕtačka u nás v robote...desný zvuk...píští jak divá sviňa...
a potom ked sa pili kov
a najviac ked sa niekto snazi piskat nasilu a nejde to!! minule sa spoluziaci snazili piskat prstami, kokos ja som myslela,ze im vsetky ucebky co najdem oplieskam o hlavy
a zabudla som spomenutu zubarsku vrtacku....
a skripanie brdz autobusu,ale to niekedy...ale troleja...
okrem toho neznášam, keď spolužiačka číta nahlas...seká, neartikuluje, má nepríjemný hlas, východniarsky prízvuk, viacslabičné slová číta na štyri pokusy...trhám si vlasy, keď ju musím počúvať
a taktiez tie zvuky pri jedle