Ahojte.
Notebook plánujem úplne vypustiť zo svojho života, iPod mi pomaly odchádza, foťák nemám a nedávno som si uvedomila, že najminimalistickejšou možnosťou, ako efektívne nahradiť všetky tri zariadenia, je kúpiť si dobrý mobil.
V mobiloch sa však ani m
Nexus 4 jednoznacne rozumna cena tusim okolo 280€ na svk teraz, super hardware , ziadne stupidne nadstavbove launchery od vyrobcov ako samsung - len cisty android a samozrejme s najnovsou aktualizaciou 4.4 + aj ked google ukonci podporu tak na N4 bude stale rychlo Cyanogen. Ja som spokojny na 150%
Ale ak zoberiem v úvahu že si žena (len čo sa veľkosti rúk týka
a nemáš doposiaľ skúsenosti s Androidom tak Nexus 4 by bol pre teba vhodnejší nakoľko to je čistý Android bez nejakej nadstavby od výrobcu čo často zahrňuje aplikácie ktoré nepotrebuješ a nejdú vymazať (idú ale to je už geekovina).
Nexus 4 ale neni bohvieaký fotograf.
A čo sa Samsungu Mega týka, tak to je na bežné nosenie dosť nepraktické. Hlavne ak si nejaká vychudnutá pipka s úzkymi stehnami lebo ten telefón môže kaziť vačky a vyzeralo by to dosť divne.
@7 takže Huawei Ascend, hovoríš? ja nie som nejaký technický antitalent, skôr ignorantka a mám ľahkú averziu na mobily. ľudí, čo stále pozerajú do displejov keď sedia s kamarátmi na káve, by som rad za radom strieľala. ale z praktických dôvodov sa k ním musím priradiť.
to nevieš, že ženy nenosia mobily vo vreckách?.)
@300i Xperiu už som mala, takú tú najmenšiu, nepracovalo sa mi na tom dobre s internetom
@zoinks takže Huawei Ascend, hovoríš? ja nie som nejaký technický antitalent, skôr ignorantka a mám ľahkú averziu na mobily. ľudí, čo stále pozerajú do displejov keď sedia s kamarátmi na káve, by som rad za radom strieľala. ale z praktických dôvodov sa k ním musím priradiť.
@300i Xperiu už som mala, takú tú najmenšiu, nepracovalo sa mi na tom dobre s internetom
hmm Gigabyte GSmart Guru G1 vyzerá tiež dobre len sa mi nejak nepodarilo na neho nájsť recenziu ale papierové parametre a cena vyzerajú super.
Asi by som si ho objednal vyskúšal a poprípade vrátil naspäť
@astaroth27 ja som ti neponukal xperiu ale samsung mega. .... prosim ta nekupuj si tie cinske sracky co ti ponukaju ......... mega ma az 5 GB ram a ked chces uz poriadny smartfon tak jedine ten .... ostatne su predrazene a onicom
jednoznačne Huawei P9 je to riadne nadupana mašina no niečo aj stoji ja ho mam z okey.sk a keď si šikovný tak si vieš poshaňať aj nejaké promo kódy a niečo ušetriť napríklad tu: » www.kuponyzdarma.sk/okay-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
s tym budes spokojna
Ja navrhujem Huawei Ascend D2
Dobrý foťák, displej, zvuk a pomerne veľký displej čo je výhodou ak sa snažíš nahradiť tablet + za celkom dobrú cenu
recenzia:
» mobilenet.cz/clanky/recenze-...
a nemáš doposiaľ skúsenosti s Androidom tak Nexus 4 by bol pre teba vhodnejší nakoľko to je čistý Android bez nejakej nadstavby od výrobcu čo často zahrňuje aplikácie ktoré nepotrebuješ a nejdú vymazať (idú ale to je už geekovina).
Nexus 4 ale neni bohvieaký fotograf.
A čo sa Samsungu Mega týka, tak to je na bežné nosenie dosť nepraktické. Hlavne ak si nejaká vychudnutá pipka s úzkymi stehnami lebo ten telefón môže kaziť vačky a vyzeralo by to dosť divne.
» www.alza.sk/gigabyte-gsmart...
Asi by som si ho objednal vyskúšal a poprípade vrátil naspäť
» www.hej.sk/mobilny-telefon...
Píšu síce Česká distribúcia ale jazyk by sa mal v Androide dať nastaviť akýkoľvek.
(že vás ženy baví všade vláčiť so sebou kabelku
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...