@trdelniiiq To je dosť romantický pohľad, ale v skutočnosti by sme tu mohli hodiny polemizovať už len o tom, čo je to milovať. Podľa mňa je to ale úplne jedno, keďže pri vytváraní akéhokoľvek vzťahu od ktorého človek niečo očakáva, skresluje svoj pohľad na daného človeka, v niektorých prípadoch viac, či menej, nehovoriac o tom, ako ti ten pohľad môže skreslovať tá druhá osoba. V podstate už samotná dôvera, toľko vyzdvihovaná u toľkých milujúcich sa, je sama o sebe dosť veľká klapka...
@karlotiskot ja som s frajerkou 3 roky, milujem ju ale ak ma sklame, o moju doveru pride pomerne rychlo. Rovnako ak spravi nieco, co ma vyslovene vysoky negativny naboj, stava sa, ze jej sice odpustim (uplne niekedy aj po 2 tyzdnov) ale na samotnu krivdu nezabudnem nikdy. O to dlhsie ju potom ziskava, a v danych veciach dokonca nikdy nedosiahne uplnu intenzitu. Cize toto je pomerne individualne a specificke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a nejde o to že je to najťažšie... len to najviac bolí keď ti ublíži ten koho miluješ :/
a tak isto druhá šanca.. druhá šanca nie je šanca ale láska