urcite nie..take veci sa neodpustaju,,ked to niekto urobi tak potom nech to nelutuje lebo ako sa vravi v danej chvili to chcel urobit..a ak sa chce vyhovarat na alkohol tak po prve nemal pit a po druhe keby bol neviem ako ozraty a necel by to urobit, neurobil by to taze tak
ja som uz odpustila neveru,lebo tu neveru spachal moj priatel este ked sme len zacali spolu chodit a sa nechtiac moc opil a sa pusinkoval s inou aj to sa poklada za neveru??? ale lutoval az so slzami v ociach tak musite odpustit
Pravdepodobne nie...
Neviem či by som mu ešte dokázala veriť a najmä by som mu neverila že ku mne niečo cíti... Ak by naozaj niečo cítil, neurobil by to. A alkohol ako "ospravedlnenie" neberiem...
ano...ale zalezalo by od toho kto by ma podjebal... a ak by som dotycnu naozaj miloval dokazal by som odpustit asi ale velmi tazko..mozno ani to nie...
ak by som ho velmi milovala tak by som ho nevedela len tak poslať do p.če aj kebyže by mi bol neverný,ale len v takom prípade ak by aj on miloval mňa a lutoval by že ma podjebal s inou a za tou jeho neverou by boli okolnosti ktoré by som vedela pochopiť
to uz by musel byt trosku vaznejsi dovod na to aby som ju preglgol ale odpustit asi len tazko...dovod? jednoduche vysvetlenie pojdebes raz prepece sa tak preco nepodjebat zas?
ked človek naozaj miluje odpustí tomu druhému aj vraždu. Len je otázka že prečo to ten druhy urobil. načo milovať niekoho komu nestojite za vernost. Ale treba uznať že aj nehody sa stávajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Neviem či by som mu ešte dokázala veriť a najmä by som mu neverila že ku mne niečo cíti... Ak by naozaj niečo cítil, neurobil by to. A alkohol ako "ospravedlnenie" neberiem...
okrem toho ma tým urazí a ja som na takéto veci dosť pomstychtivý škorpión
ale bola by narusena dovera.. a stale by sa vynarali otazky "spravi to znovu?" "co ak je teraz s niekym?"
Tak ťažké uvažovať teraz o tom Ale aj tak...Je to NEVERA Užívať si s niekým iným...:-!