Maryse Vaillantová však podľa agentúry Famous tvrdí, že jej závery majú pevný základ. Na základe svojej štúdie zistila, že minimálne tridsaťdeväť percent mužov svoju manželku v nejakej životnej fáze podviedlo. V knihe k týmto výsledkom uvádza: „Väčšina to však nerobila preto, že by svoje partnerky už nemilovali. Naopak. Len potrebovali trochu dýchať. Pre veľké množstvo mužov je monogamia obrovským utrpením a nevera je takpovediac nevyhnutná“.
@Wampirekiss no, tak neni bozk ako bozk, a neni sex ako sex taky "bozk" ktory nazvime skor "oliz" na diskoteke, ktory baby daju chalanovi po 4, 5 sekundach, tak to uz je ale strasne z lasky...
a okrem toho zle dana otazka pre mna aj. tazko povedat s urcitostou ci by som odpustila a tvarila sa ze nic alebo naozaj by to nebolo nic.. asi by zalezalo na viacerych faktoroch..
ja viem co je to byt v pokuseni inou osobou, najma po niektorych omamnych latkach, v niektorych situaciach je proste schopny nevery aj clovek ktory naozaj silno miluje takze za takych okolnosti mozem odpustit ked viem ze mu na mne zalezi a neslo s tou dotycnou o nic viac
Neodpustenie hovorí len o hneve a sklamaní, ktoré ostalo v nás. Nechcem si bolesť doživotne pestovať a dať tak "jeho" nevere toľký priestor v mojom živote! Ten čo sklamal sa tým zvyčajne až toľko netrápi - svoj skutočný vzťah k nám už predsa "demonštroval". A preto som za odpustenie a - odchod. Týmto činom sloboda sa stala obojstrannou.... Vždy budem túžiť nájsť človeka, pre ktorého vernosť je predsa len zásadou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
ty ma tusim stale sledujes =D
a bozk je to najkrajsie co moze byt s objatim.. potom hladkanie..a sex je fakt ceresnicka na torte ak vsetko klape..