uz som tak raz dala druhú šancu, ale keď to spravil raz, spraví to druhýkrát.. už by som nikdy neodpustila. podľa mňa nie je nič horšie, ako keď vo vzťahu nie je dôvera a keď ju jeden poruší......
určite by som sa najprv s ním ako človek porozprávala o tom a až potom by som si rozmyslela či to má nádej s ním ešte ostať...aj velmi milujúci človek mysliaci vzťah úplne vážne sa mlže v krízovej chvíli dopustiť nevery osobne poznám prípady, takže to neodsudzujem.
mňa by to určite štvalo, že niečo také urobil, ale pokiaľ by chcel vo vzťahu pokračovať, druhú šancu by som dala... nikto nie je dokonalý a neomylný...
zalezi od situacie, ale viem ze by sombola schopna odpustit mu ale keby ho to mrzelo abo tak a vyskusali by sme ist vo vztahu dalej len otazne by bolo ci by to fungovalo
zvážila by som či by som mu dala druhú šancu, ale trebalo by na to mnoho času nie je to len taká vec, je to celkovo ako bodnutie do chrbta od priateľa, alebo také čosi...dôležité je nedať mu dôvod podviesť ma a ak ma podvedie, asi nemáme čo riešiť
podľa mňa sa to nedá vravieť skôr než to človek zažije.
toto sú veci,pri ktorých sa človek nerozhoduje tak,ako si naplánoval,ale tak ako to cíti.
teda,myslím,ešte som takéto nič neriešila,ale určite by záležalo aj od okolností,či mi bol neverný len raz,jednorázovo,alebo ma podvádzal dlhodobo a aj to,o akú neveru by išlo.či sa s niekym vyspal,alebo len bozkával a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ešte jednu možnosť som chcela:
Odpustil/a som a oplatilo sa, už to nikdy nespravil/a a sme spolu šťastní
kebyze odpustim,bala by som sa,ze si mysli,ze som odpustila a ze mu prejde hocico,ale to by sa sakra mylil.a to on vie.
takze ak zahne tak ma padaka ...
toto sú veci,pri ktorých sa človek nerozhoduje tak,ako si naplánoval,ale tak ako to cíti.
teda,myslím,ešte som takéto nič neriešila,ale určite by záležalo aj od okolností,či mi bol neverný len raz,jednorázovo,alebo ma podvádzal dlhodobo a aj to,o akú neveru by išlo.či sa s niekym vyspal,alebo len bozkával a tak